Van okuk félni a magyar férfiaknak a besorozástól?
9 Ott sem lenne jobb életed.
"A gyáva ezer halált hal, a bátor csak egyet!”
(Oscar Wilde)
10, Nézz vissza a történelemben és számold össze hányszor haltak meg emberek azért ami be lett nekik adva és hányszor álltak csak simán hatalmi érdekek a háttérben és hányszor jött be akárkinek is ez a jól hangzó mondat.
Nem csak meghalni nem akarok, de más embereket megölni sem akarok. Ha kell elmegyek olyan helyre ahol nem kell megtennem egyiket sem.
12, tudsz értelmesen is érvelni az ellen, hogy az egyetlen életedet és a családod életét miért is kellene feláldozni?
Egyszerűen engem nem érdekel, hogy hol élek, ha boldogságban és békében élhetek a családommal, akik nekem a legfontosabbak a világon, legyen az a hely egy orosz halászfalu szibériában, vagy egy thai dzsungel, vagy az albáb hegyek. Nem érted meg, én meg nem értelek meg téged. Teljes mértékben máshogy gondolunk az életünkre.
16, Hát azért mert Oscar Wild azt mondta és egyébként is milyen menő már ez a mondata. Meg láttunk is egy csomó háborús filmet és azok is milyen menők voltak már.
Nosza, sehonnai bitang ember,
Ki most, ha kell, halni nem mer.
Ausztrália.
Elég jól kimaradnak az ilyen világhatalmi cicaharcból.
12, tudod mit mondott még Oscar Wilde? :)
Hát ezt is:
"A hazafiság pedig nem más, mint az erőszak önigazolása."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!