Van okuk félni a magyar férfiaknak a besorozástól?
Figyelt kérdés
Ma nagyon sok férfi ismerőssel beszélgettem és sokuk külföldre készül mielőtt elfajulna a háború és a magyar férfiakat is besoroznák. Ti láttok erre esélyt?2022. febr. 24. 22:58
21/43 anonim válasza:
Szerencsére Petőfi nem látta előre, mennyi hitvány, rongy ember lesz kései utódai között, mert akkor lehet, inkább mégis a párnák között tért volna örök nyugovóra..
22/43 anonim válasza:
21, valami újat is tudsz mondani, vagy csak folyamatosan a múltba révedni? Lehet Petőfi rohadtul megbánta, hogy 26 évesen kinyiffant a semmiért :) Lehetett volna családja, gyerekei, máshol, és boldog hosszú életet élhetett volna.
23/43 anonim válasza:
21, Nagyon szép dolog hogy hazafi vagy, én is az vagyok. Szeretem a magyar nyelvet, a magyar kultúrát, a tájakat, sőt többnyire az embereket is. De nem akarok meghalni és nem akarok ölni sem. Mi ezen olyan lázító számodra?
24/43 anonim válasza:
22: Ha ezek a hősök nem "nyiffantak volna ki a semmiért", te most nem lennél itt, hogy büszkén hirdesd nemzettagadó eszméidet.
25/43 anonim válasza:
24, de itt lennék, csak más nyelven beszélnék, ami lássuk be teljesen mindegy lenne nekem. Mivel akkor abban nőttem volna fel :) Egyéb értelmes érv?
26/43 anonim válasza:
Előbb állok át az oroszok oldalára, mint hogy ezért a szaros országért harcoljak. :D Semmi összetartás nincs a magyarok között, nem köt semmi a magyar néphez.
27/43 anonim válasza:
26: Hát igen, erre te vagy a legjobb példa. Ilyen szaros emberekből áll, mint te :)
28/43 anonim válasza:
#25 ez a lényeg, hogy nem lenne mindegy. Akkor nem te lennél. Az egész dolog ami most jelent neked valamit nem lenne. Ez az egész kultúra. Egy másik ember lenne lényegében nem te.
29/43 anonim válasza:
27. Vigyázz, hogy mit mondasz. Ne hogy a te házadat találja el egy eltévedt orosz rakéta. ;)
30/43 anonim válasza:
28, És mit számít neked, hogy mi mit jelent, ha agyonlőnek a faszba 20on X évesen? A tömeg sírban ahol összeöntenek száz másik trancsír húsdarabbal nem fognak már ilyen dolgok foglalkoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!