Jeffrey Spender kérdése:
Az infrabak mennyire jó / rossz megoldás a Kalasnyikovokhoz, az optika rögzítésére ?
Figyelt kérdés
2021. szept. 27. 15:26
1/16 anonim válasza:
Rá tudod tenni a szerelvényt az infrabakra? Igen? Akkor rá tudod tenni, bár szerintem nem célszerű. Így is elég nagy a felfele hordása az AK-nak, ha még egy magasított szerelvényt ráteszel még lentebb kell kitámasztanod még nagyobb lesz az erőkar ami forgatni fogja, durvábban fog felfele elmozdulni. Rövid sorozatnál már a 2 lövés két méterrel feljebb lesz kétszáz méteren is, nem fogsz tudni vele dolgozni. Ha nem hiszed próbáld ki lőtéren.
2/16 A kérdező kommentje:
Polgárilag csak félautomatára visszakorlátozott Kalasnyikovot tudok tartani, Izhmash / Szajga M3-ast / Mk-102-est.
2021. szept. 27. 23:20
3/16 anonim válasza:
S mire kell az neked? Elefántra akarsz vadászni? :) Ha rá tudod applikálni akkor ráteheted, de figyelni kell a beállításra mert nem infrabak magasságára vannak eredetileg tervezve az optikai irányzékok így mindenféleképpen lesz egy "túlcélzása".
4/16 A kérdező kommentje:
Szituációs lövészetre, a lőklubban.
Mindenki AR-15-ösöket, Sa vz. 58-asokat, AKM ill. AK-74-es polgári változatait veszi, jobb-rosszabb minőségben, szétmodolják Aimpoint - Holo - Orosz RDS-ekkel, és úgy lőnek IPSC-t, CQB távon, és ritkán 200 méterre is ellövetnek.
2021. szept. 28. 11:30
5/16 anonim válasza:
Ipsc-t nehezen lőnek vele mert a karabélylőszer nem engedélyezett csak a pcc (pistol caliber carabine) re van átcsinálva
6/16 A kérdező kommentje:
PCC az nem IDPA-ra van feltalálva ? Addig meg IPSC-n szabad volt, régebben. Vagy Gyorskombinált az ?
2021. szept. 28. 12:00
7/16 anonim válasza:
Elnézést elfelejtettem hogy van ipsc riffle kategória
8/16 A kérdező kommentje:
Kalasnyikovnak is van 9 milis változata, nem csak az AR-eknek, de a PCC-k drágábbak, mint a hagyományos puskalőszeres alapmodellek. Ismi szerint mind az IDPA-nak, mind az IPSC-nek vöröspontos / holografikus irányzék nélkül nem érdemes nekivágni.
2021. szept. 28. 14:39
9/16 anonim válasza:
Neki lehet vágni az nélkül is de tény és való red dottal sokkal könnyebb, csak számításba kell venni hogy mivel jóval magasabban fekszik a csőnél ezért közeli céloknál le hord. Én főleg pisztollyal lövök, na azon a red dotot én el nem tudom képzelni
10/16 A kérdező kommentje:
Pisztolyon én sem használok semmilyen irányzékot, jó annak az alap fém, viszont puskán erősen gondolkozok, hogy tuningoljam fel a Kalasnyikovomat, mely hivatalos kittel.
2021. szept. 28. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!