Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha Magyarországon visszaállíta...

Ha Magyarországon visszaállítanák a sorkatonaságot, helyes lenne ha a nőknek is kötelező lenne?

Figyelt kérdés

2021. jan. 22. 22:14
1 2 3 4
 31/33 vizililiom ***** válasza:
100%
Erre senkit sem szabadna kötelezni, a hadkötelezettséget pedig el kéne törölni.
2022. ápr. 9. 21:05
 32/33 anonim válasza:
0%
Nem,az lenne a helyes,hogy ha a hozzád hasonló selejtes,semmirekellő,anyaszomorító paprikajancsiknak ismét kötelezővé tennék, mert teljesen elszálltatok a realitástól és mérgezőek vagytok,bomlasztjátok a társadalmat,miközben hasznotok nem sok van. A legszebb,hogy komolyan is gondolod a kiírt kérdésedet,a magadfajta pancserek minden felelősséget áthárítanátok a nőkre ha tehetnétek,mert gyengék vagytok. Szedjétek össze magatokat mert nem lesz ennek jó vége,most már vegyétek ki a farkatokat a saját seggetekből ....elfelejtettétek mi az igazi Férfi-Minőség.. bár a kérdezőhöz hasonló csicska bélák inkább vonuljanak el egy lakatlan szigetre és haljanak ki,mint a dinók. Szívesen,te mocsadék!
jan. 2. 08:42
 33/33 A kérdező kommentje:
Kedves 32#, egy KÉRDÉS volt te szerencsétlen. Miért gondolod, hogy én úgy gondolom, hogy a nőknek kötelezővé kéne tenni? Szerintem se a nőknek, se a férfiaknak nem kéne (hogy miért nem azt most nem fejtem ki). Amúgy meg nem tudom kinek képzeled magad, hogy azt hiszed van jogod eldönteni, hogy kinek milyennek kéne lennie, meg, hogy fenyegetőzöl, mert, hogy nem azért akarod visszaállítani a férfiaknak, hogy meg tudják védeni a hazát, hanem, hogy "nevelődjenek". Hát el kell, hogy szomorítsalak, ma mindenkinek joga van az önmegvalósításhoz, mert nem egy szürke egyen-társadalomban élünk, ahol mindenki olyan mint a te fejedben.
jan. 2. 14:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!