Ha Magyarországon visszaállítanák a sorkatonaságot, helyes lenne ha a nőknek is kötelező lenne?
A nők szülnek gyereket (mert ő képesek rá biológiailag), a férfiak pedig megvédik a hazát.
Szánalmas egy "férfi" az olyan, aki a nőket küldene katonának... hm.. lehet nem lenne rossz ötlet a sor katonaság, kezd kiveszni a fiainkból a férfiasság.
Apám volt katona és soha nem küldene nőket se katonaságba, se háborúba.
Mert akkoriban még FÉRFIAK voltak és nem gyakorin picsogó hímek.......
@13: megvédik a hazát? Ezt az ótvaros rossz dumát!
Mégis kitől kellene állandóan megvédeni? Érdekes, évtizedeken keresztül volt sorkatonaság, dd nem igazán hallottam olyasmit, hogy valaki éppen megvédte volna a hazáját. Mindössze annyi történt, hogy elvettek az ember életéből 1-2-3 évet...
Szerintem se kell sorkatonaság senkinek, csak eszembe jutott hogy HA lenne, akkor mi lenne a nőkkel.
Szerintem akkor úgy lenne igazságos, ha őket is besoroznák. Ha nem kifejezetten háborús szempontból nézzük, hanem fegyelem szempontjából, az igencsak ráférne a mai lányokra is... meg ugye ma nagyon megy a "minden nő erős és független es barmire kepes amire egy ferfi" szlogen.
A nők mérgezik magukat fogamzásgátlókkal és ők szülnek.
Csináljanak a pasik is valamit :D
Viccet félretéve a katonaság nem olyan szerv ahol a hiszispitsákat akarják megnevelni, hanem bevethető katonákat akarnak kiképezni.
És ha visszahoznák a sorkatonaságot, a vezetők nem azon gondolkodnának, hogy na a nők most jól megkapják, nesze neked emancipáció, ne csak az egyenlő fizetést akard hanem a sorkatonaságot is.....
Hanem hogy egy esetleges háborús helyzetben mi lenne a megfelelő stratégia (mivelhogy a katonaság erre való).
A katonaság fenntartása nem 2 forint, nem fognak kiszúrásból nőket is besorozni.
Áruld már el mi a katonaság feladata.... 🤦
Legyen akkor koedukált.
Eggyütt alvás, fürdés, szexelés :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!