Ja, látszik :D érdekes módon a lebensraum-ot teljesen figyelmen kívül hagyod, pedig azt is leírta az áhított führered a Mein Kampfban, amit állítólag te olvastál. Meg a szovjetek deportálását az Uralon túlra.
Bezzeg más esetben meg szeretsz a Mein Kampfra hagyatkozni, pl. a fajelmélet során. De akkor meg miért hagyod figyelmen kívül az élettérelméletet? Inkonzisztens az érvelésed
Egy csicska náci vagy te, semmi több.
2021. jan. 18. 16:58
42/47 anonim válasza:
A 33-as kommentet nem én (én olvastam a Mein Kampfot) írtam. De mondd már, te kis bolsevik, hogy Hitler pontosan hol írt arról, hogy a szovjeteket, szlávokat deportálni/kivégezni kell. Mutass egyetlen forrást, bolsevik söpredék! :-)
A Lebensraum pusztán annyit jelentett, hogy Németország - sorsából fakadóan - igényt formálhat más (elsősorban) keleti országok meghódítására és uralására. Szó sem esett a lakosság semmilyen terrorizálásról. A Mein Kampfban egyébként egy szó sem esik erről, már csak azért sem, mert nem is Hitler találta ki a Lebensraumot. Friedrich Ratzel használta először a fogalmat a 19. század végén, majd az 1900-as években közismertté vált német kulturális körökben. Tehát semmi köze a Hitler-féle árjaelmélethez. Tőletek, vörösöktől persze nem megszokott az, hogy hülyeségeket beszéltek, illetve történelmet hamisítotok.
2021. jan. 18. 17:04
43/47 anonim válasza:
Azért nem vagyok náci mert HA a nácik nyertek volna az a világ se tetszene. De az a világ ami most bele van táplálva az emberek fejébe a földre szállt égő pokol egyszerűen nem igaz. Mi értelmes magyarázat van arra, hogy ha vége van a háborúnak a németek ugyanazt folytatták volna békében is mint háborúban? Nem valósághű, csak annak a fejébe akinek a nácik által érzett gyűlölet eltorzítja a gondolkodását.
Én NEM engedek teret ennek a gyűlöletnek de ez nem azt jelenti, hogy náci vagyok
2021. jan. 18. 17:08
44/47 anonim válasza:
Ha egyáltalán nekem írtad elvesztettem a fonalat ki kicsoda...
2021. jan. 18. 17:10
45/47 anonim válasza:
Azért vicces, hogy lebolsizol :D
2021. jan. 18. 17:31
46/47 anonim válasza:
Mivel kényszeresen nácizol, így természetesen boslevik vagy. Esetleg liberálbolsevik.
2021. jan. 18. 17:46
47/47 kretens válasza:
Tisztelt hozzászólók maradjunk a realitások talaján.Ugye azzal tisztában van mindenki hogy az első világháborút sem csak Németország akarta.Mindegyik félnek meg volt a maga alattomos szándéka és már csak egy ürügyre várt mindenki hogy kirobbanjon.Németország a vesztes fél lett.A béketárgyalásokon olyan jóvátételi feltételeket szabtak hogy a Német gazdaság megroppant.Vagy gondoljunk csak hazánkra hogy micsoda gusztustalan nyereségvágyból elkövetett minden etnikai összetételt figyelembe nem vevő határokat húztak.Nos visszatérve Németországra a brutális jóvátételi szerződések miatt a mai napig nincs pontos adat hogy hányan haltak meg alultápláltságban mert szinte majdnem minden ellehetetlenedett hogy kifizessék a büntetést.Ha mindegyik harcoló fél beismerte volna saját bűnrészességét az első világháború kirobbanásáért és a végén lovagiasabb döntéseket hoztak volna hitler soha nem került volna hatalomra Németországban és soha nem történhetett volna meg a zsidóság ellen elkövetett elévülhetetlen rémtettek. Egyébként meg mekkora gyarmatbirodalma volt Angliának és Franciaországnak együtt véve?Szinte a bolygó fele vagyis hatalmas nyersanyag és emberi erőforrás állt a rendelkezésükre mig Németországnak csak a Rurh-vidék volt az egyetlen nehézipari területe ami meg egészen 1935-januárjáig demilitarizált övezet volt a nemzetközi szerződéseknek megfelelően.Ja és van még valami amire a mai világban nagyon oda figyel bizonyos háttérhatalmi erő mégpedig arra hogy véletlenül se történhessen meg az amire Németország 1933-39-ig vagyis röpke hat év alatt képes volt szinte a semmiből egy magas szinvonalú életkörülményt és egy hatalmas hadsereget létrehozni úgy hogy közben nem válltak ADÓSRABSZOLGÁKKÁ.Nem függtek senkitől tehát hitel nélkül is van élet ezt ők bebizonyitották és a leggusztustalanabb az egészben az hogy ez jobban fájt a valódi gonosz erőknek a mai napig mint amit az emberiség ellen elkövettek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!