Minek kellenek az este kivezényelt katonáknak rohamfegyverek?
Elvileg a rendőröknek segítenek be, hogy elkapják azokat, akik jogosulatlanként 8 és 5 között az utcán vannak. Minek ehhez automata fegyver és páncélkocsi?
Azok, akkikel összebalhézhatnának, maximum egy késsel támadhatnak rájuk. A rendődröknek elég egy pisztoly is, hogy ellássák a feladatuk. Ezek meg úgy vonulnak, mintha NATO - s békefenttartó erők lennének egy közel - keleti, kocsibombákkal, aknákkal és AK - s merénylőkkel teli város szélén.
Miért, pár éve mi a francnak kellett "terrorkészültség" miatt kirakni a karácsonyi vásárba egy BTR-t? Még le is fújta valaki festékkel, annyira vigyázott a rendre. :D
Ez a híveknek szól. A diktátor mutogatja az izmait, ezek meg a gatyájukban matatnak örömükben. Kicsit olyan ez, mint a BMW a putriban: lehet, hogy vastagon füstöl, de alufelni akkor is kell.
4: "Katonakent irom hogy total folosleges nemcsak a fegyver, hanem maga a katonai jelenlet. Rendorok dolga lenne csak.
De egy bolond szazat csinal..."
Pontosan. A katonáknak a kórházakba kéne segíteni, illetve kiképezni őket, hogyan vegyék le a mintákat és elküldeni tesztelni és fertőtleníteni őket. A rendőrség meg a traffipaxozás helyett végezze a korlátozások betartását akár behívhatnák az akutális kadétokat is az akcióba.
Ez a TEK es fullra felszerelt fegyverrel, holoval, lézerrel mindennel együtt, teljes feleszerlésben, több pisztolyal, szerintem még grátnát is előkerülhet a zsebből, ez csak villogtatás Viktor részéről. De nem lesznek kint sokáig. Első nap kint voltak vagy 1-2 nap még, hogy tessék lássék aztán ennyi.
23: Szóval a vírus ellen talpig fegyfegyverzett TEK-es és Katonák kellenek. Értem. Mert, hogy az embereket nem állítják meg még éjszaka sem az is biztos. Nálunk a cégnél van éjszakai műszek, szerte széjjel laknak az emberek, más városokba stb. Ahogy mentek haza, hát. Egy embert sem állítottak meg éjjel sehol, és egy ember sem látott egyetlen egy rendőrt sem sehol.
Napközbeni maszkhasználatot sem ellőnirzni senki, még a rendőrség sem. Tök röhej amúgy. Mentem a boltba, ott voltak egy csomóan maszk nélkül melettük a rendőr sétálgatott, máshol rendőrkocsi ment és nem szóltak oda, nem büntettek, holott kint van a polgármester általi rendelet, hogy kötelező mindenhol a maszk viselése. Na erről ennyit. De a felfegyverzett TEK az kell ... Gratulálok Viktor!
Szamomra az erthetetlen hogy sok katona rendor a hatalmat szolgalja akkor is ha a.rokonai baratai ellen van ,vagy ha ő is egyetert azokkal akik lazadnak jó ugyekert! Ha ezek a rendorok katonak nem lennenek hazaarulok es inkabb a nepet vednek meg a hatalommal szemben akkor a hatalom semmit nem tudna csinlani.
Durva h a hatalom nem is szemelyesen jön erőt fitogtatni hanem a rendorokkel katonakkal csinaltatja meg a piszkos munkat.
Szerintem rendorok katonak ha egysegesen fellepnenek akkor nem is sejtenek mekkora hatalmuk lenne!
Katonaknak rendoroknek hazat kell vedeni nem pedig a hatalmat szolgalni a nép ellen sajat rokonaik barataik ellen!
Az orvosoknak gyogyszertarosoknak ugyanigy!
A rendor meg igenis csak trafopaxozzon mert az a dolga h megelozze a.balesetet!Nagyon is jól teszik!
Miért nem értitek meg, hogy nincs elég ember?? A Közszolgálati egyetem hallgatóit is kivezényelik, logikus, hogy a katonákat is. A dolgukat végzik.
És terrorveszély van hivatalosan Európában, szóval több országban is kint vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!