Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Egy súlyosabb egész világra...

Egy súlyosabb egész világra kiterjedő gazdasági válság kirobbanthatna egy III. világháborút?

Figyelt kérdés
Mert állitólag lesz még egy és súlyossab válság,mint az elöző volt:/
2010. aug. 2. 22:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%

"...de É-Koreát valahogy békén hagyták. Talán befigyelt az atom? XD"

Igen tudod, ezt jelentené az "elrettentés" szó.

2010. aug. 2. 23:03
 12/15 anonim ***** válasza:
67%

"Mert állitólag lesz még egy és súlyossab válság,mint az elöző volt:/"

Ki állítja? Azok, akik szerint 2012-ben világvége lesz?

Egyébként gazdasági világválságok nem vezetnek világháborúhoz, különben már nagyon sok világháború lett volna.

2010. aug. 2. 23:04
 13/15 anonim ***** válasza:
26%

"Igen tudod, ezt jelentené az "elrettentés" szó"

Arra válaszoltam ezt, hogy azt ecseteled, hogy nincs értelme atombombákkal számolni, ha mindkét félnek van, a kölcsönös elrettentés miatt, de én meg pont azt mondtam, hogy arra a célra pl. hasznosak, hogy az ilyen USA-számára nem tetsző országok számára, USA-riasztóként működjenek XD

2010. aug. 2. 23:05
 14/15 anonim ***** válasza:
53%
Én is erről beszélek. Két nukleáris fegyverrel felszerelt ország nem fog egymással a másik leszámolásra irányuló háborúba kezdeni. Ezért soha nem harcolt egymással egy szovjet és amerikai katona se (egyetlen kivétel talán India-Pakisztán). Észak Korea gyakorlatilag bebiztosította a békét az USA távol tartásával.
2010. aug. 2. 23:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Szovjet katona??? 2010-ben? Valamiről lemaradtam? :D
2010. aug. 6. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!