Miért száll el kb húsz-harminc másodpercenként egy-egy (főként katonai) helikopter felettünk?
"Elég ijesztő érzés, először azt hittük, kitört a háború,"
Hát igen. Megártott a sok kurucinfó...
1. Kecskemét nem abban az irányban van Budapestről indulva, mint Mogyoród, lásd térkép illetve földrajzóra.
2. Nagyon vicces. Nem olvasok kurucinfot. Te biztosan nem ijednél meg, ha az állítólag csóró és rosszul felszerelt magyar hadsereg (ha egyáltalán magyar gépek voltak) gépeit látnád órákon keresztül néhány másodperces időközönként a fejed felett elrepülni, még ha ugyanazok is szállnak oda-vissza, akkor is több tucat katonai gépről van szó egy máskor egyébként csendes területen.
Nem arra gondoltam egyébként, hogy konkrétan minket támadtak meg, a gépek mehettek volna más NATO-s hadsereg kisegítésére is. De egy esetleges háború vagy vegyikatasztrófa esetén bízz csak vakon a médiában és a politikai vezetésben, majd ők idejében tájékoztatnak. Én inkább a szememnek és az agyamnak hiszek, bocs.
"Te biztosan nem ijednél meg"
Nem ijednék meg, megvárnám mi történik, és ha tényleg háború, akkor elmenekülnék az országból.
"De egy esetleges háború vagy vegyikatasztrófa esetén bízz csak vakon a médiában és a politikai vezetésben, majd ők idejében tájékoztatnak. Én inkább a szememnek és az agyamnak hiszek, bocs."
- Na, azért csak odamondtál a "hazug libsi médiának". :D
"Na, azért csak odamondtál a "hazug libsi médiának". :D"
Szkeptikusnak születtem, nem hiszek én se jobbra, se balra, aki hatalom közelébe kerül és az érdekei úgy kívánják, úgyis hazudik. Pártállástól függetlenül. Párom (férfi) megnézte a gépeket, elég alacsonyan szállnak, szerinte is volt köztük pár biztosan katonai. A nyilvánosan hozzáférhető netes infok és képek alapján nem lehet őket a magyar hadsereg géptípusaival beazonosítani.
Azért köszönöm a segítő szándékú és értelmes kommenteket. Részemről a kérdést lezárom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!