Mi kell ahhoz hogy helikopter pilóta lehessek?
nem akarok hülyeséget írni, valaki cáfoljon meg, ha nem így van, de én úgy tudom, hogy ahhoz, hogy pilóta lehess, valamiféle műszaki végzettség kell.
próbálkozhatsz először a vitorlázó repüléssel is, az olcsóbb, és ahhoz műszaki végzettség nem szükséges, de mielőtt először fölszállsz, van egy elméleti anyag, amit be kell vágni.
"ha nem akarsz pilóta lenni, miért kérdeztél rá egyébként? :)"
Mert mivel nem akar pilóta lenni, szeretné ha végérvényesen lebeszélnék arról, hogy ilyesmire jelentkezzen.
"Ha tudod, tedd le a katonaságnál :) egyébként nagyon elérhetetlen áron van átlag fizetésből."
Ezt mondjuk nem értem, ha a kérdező egyértelműen kinyilvánította, hogy semmiképp sem szeretne pilóta lenni, mért próbálják mégis rábeszélni, hogy márpedig tegye le a katonaságnál ha akarja ha nem. Én azt hittem ez egy szabad ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!