11/12 anonim válasza:
Én semmi olyat nem láttam a videón, ami itthon ne lenne. Ja, de, itthon már nincsenek sátras, utcán alvó emberek, mert eltakarították őket, és ki tudja hol alszanak.
12/12 anonim válasza:
"Szinte gondoltam, hogy pont most voltál.
Az a baj, hogy te mindig pont most voltál ott vagy a rokonok."
Nem most voltam, hanem október 6-àn az egyetem által szervezett buszos kiránduláson, de tájékoztatásul közlöm, mielőtt arra is gondolnàl, hogy a múlt hétvégi amszterdami túrát kihagytam, viszont a december 8-ára szervezett londoni túrán megint résztveszek. További utazásaimról is beszámoljak?
Amúgy én kérek elnézést, hogy utazgatok.
Arról meg végképp nem tehetek, hogy a családom tagjai négy különböző országban élnek.
Utóirat: Bödőcs Tibor önálló estén is részt vettem nemrég Brüsszelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!