Mit tesznek/tehetnek a politikusok annak érdekében, hogy megelőzzék vagy enyhítsék a 6. nagy kihalási hullámot?
A pénz fontosabb, mint a túlélés?!
Az MI létrehozását értem, hiszen egyrészt ha kihal az emberiség legalább lesz valamiféle utódja, másrészt úgy is felfogható, hogy evolúciónk új szakaszba lép.
Én azonban a kérdés felvetésekor arra gondoltam, hogy talán még megpróbálkozhatnánk azzal is, hogy valahogy megakadályozzuk a nagy kihalást és még maradnánk egy ideig magunk is a színpadon... (Lehet, hogy ez naivitás.)
Semmit. Politikusok már baromi rég nem irányítanak semmit se, ők csak bábok. Gazdasági társaságok irányítják nagyon régóta az országokat. Nem egy politikus volt, aki szembe próbált szállni velük, megölették őket a francba.
A gazdasági társaságok meg nem fognak semmit se tenni, mert akkor le kell mondaniuk a kábítószerükről, a pénz birtoklásáról. Arról meg nem fognak lemondani, még újrahasznosított papírokat se hajlandóak használni, mert kicsivel kevesebb pénzük maradna. Ennyit megtennének rohamosan csökkene a széndioxid a levegőben, mert nem lenne értelmetlen fakivágások.
a politikusokat nem érdekli, mivel 4 évet még ki lehet húzni anélkül, hogy bármit is tennének
utána meg majd lesz valahogy
De ha lesz MI, az már simán lesz olyan okos, hogy bármilyen állatot összerak neked géntechnológiával, ha akarod.
Azt hiszem, hogy nem érted a meglétének a jelentőségét és a benne rejlő lehetőségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!