A déli határvédelem érdekében szükségessé vált az orosz katonai segítség is?
Szerintetek a 2/3 fejében már megfordult, hogy a déli határ annyira durva meg komoly meg veszélyes meg felháborító, hogy segítséget kérünk, méghozzá Oroszországtól?
Orosz katonák védelmezik határainkat, orosz-magyar pénzből, és az ország belső területén is ellenőrizhetnének később bárkit mint akár egy átlagos rendőrjárőr?
"Simán elképzelhetőnek tartom. Szégyen."
Délután 6kor még azt is elképzelhetőnek tartotta a baloldali összefosás, hogy ők fogják adni a miniszterelnököt!
Köszönöm a válaszokat. Nem pontoztam senkit.
A kérdés egyértelműen fikció, csak a képzelet szüleménye. Személy szerint megdöbbentem, legalább ne lenne ekkora többségük. Úgy vélem, az emberek ezek szerint imádják őket, én tiszteletben tartom ezt. Az biztos, hogy gőzerővel tervezem a minél előbbi távozást, én így fejezem ki véleményem.
Ettől függetlenül beszélgessünk szabadon, menjünk át OFF topicba!
"Úgy vélem, az emberek ezek szerint imádják őket"
Szerintem kicsit sem!
Csak nem volt alternatíva, a jobbik a balra tolódásával amennyit nyert annyit vesztett is.
Az lmp vidéken nem igazán szólt senkihez.
A bal oldal (mind) meg annyira hiteltelenné vált az összefogással (vagy nem összefogással, maguk se tudták), hogy az emberek már a kérdéseiket sem hitték el!
Szóval itt szerintem az ellenzék bukott hatalmasat. Most lehetne megújulni (ahogy le is mondott Vona, Hadházy, az mszp vezérkar ) de ugye GYF ebben sem partner, sütögeti a saját pecsenyéjét (eliszogat mellette).
Pedig amíg ő porondon van a baloldal hiteltelen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!