Tényleg vannak már olyan katonai hőkamerás műholdak amik átlátnak a háztetőkön is és mindig tudják, hol tartózkodik a megfigyelt ember?
Figyelt kérdés
2017. jún. 6. 00:09
2/8 anonim válasza:
Nincsenek. Hogyan látnának át a háztetőn? Viszont pl a Samsung TV-kben a wikileaks szerint beépített kamerák és mikrofon van, amihez a CIA bármikor hozzáférhet, ugyanez a helyzet az Apple termékekkel. Szóval ha tényleg be akarnak tekinteni a házba akkor nem műholddal tetőn át teszik hanem elektronikai kütyükkel. Nem is értem hogy tudnának ilyet csinálni. A hőkamera nem lát át tárgyakon, az röntgen sugárzással lehetséges, de nem ilyen távolságból.
3/8 anonim válasza:
Hőkamerás műhold az viszont lehet hogy létezik (bár én kétlem), de az biztos hogy háztetőn nem lát ét
4/8 A kérdező kommentje:
Második válaszoló: sajnos erre én is rájöttem, már minden mobil amit árulnak még ha levehető is a hátlapja, az akkut nem lehet kivenni belőlük. Ha kikapcsolod, akkor is rá van kötve az áramforrásra, simán lehallgatnak. Egy ideig én is nevettem az összeesküvés-elméleteken, de kezdem egyre jobban azt érezni, hogy van bennük igazság.
2017. jún. 6. 00:25
5/8 anonim válasza:
Mégsem kétlem hogy léteznek hőkamerás műholdak :) utánanéztem. A meteorológusok is hőkamerás műholdakat használnak. Ettől függetlenül továbbra sem látnak át a háztetőkön.
6/8 anonim válasza:
Na meg egy 10 emeletes panelban azért érdekes lenne megfigyelni minden szinten az embereket.
7/8 anonim válasza:
Valószínű. Mivel, már elég régóta, egy egeret is tudnak követni hőkamerával az erdő mélyén.
8/8 anonim válasza:
Igen tudnak követni az erdőben egy egeret, de nem a fákon meg leveleken keresztül. Csak pl éjszaka a nagy kékségben fehéren vagy pirosan fog világítani ami meleg pl az egér bőre, de ilyen esetben amúgysem műholdat használnának hanem max egy drónt amin a kamera van felszerelve vagy egy szimpla kamera amit esetleg egy ember hurcol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!