Idén először engedélyezte a rendőrség a heterofelvonulást. Te elmennél rá?
"Tavaly még elutasították, a napokban viszont már tudomásul vette a rendőrség a szeptember 4-ére meghirdetett hetero büszkeség napi vonulást az Andrássy útra.
A menet forgatókönyve ugyanaz, mint a melegparádékon. Az ötletgazda, Koletár Csaba szerint a rendezvény célja, hogy megmutassák, nemcsak az azonos neműek, hanem a különböző neműek viszonya is figyelemre méltó.
(MNO)"
nem
A főszervező meg egy paraszt bunkó...
Cirkuszt + kenyeret a népnek!
Bocs de mi értelme, ennek a felvonulgatásnak?
Nekem mind egy hogy ki homokos, ki hetero, vagy ki biszex, amíg normális, értékekkel rendelkező ember akire lehet számítani..
Kutya a kutyával, egér az egérrel..
Mindenki a saját fajtájával, de már minek kellene emiatt felvonulgatni, csak mert valami vezérökör ezt találta ki, aki jót szakít a promóból meg az egész felhajtásból??
Én nem csinálnék magamból birkát, csak mert ez a parancs ugyanmár.
Mellesleg nem beszélve azokról akik esetleg arrafelé laknak, és kénytelenek elviselni ezt az egészet.
Szerintem ez szívás..
tegnapelőtt 21:12
Ebben nem büszkeség van, hanem üzlet..
Ha értenél a médiához akkor tudnád, hogy Hírnek, értéke van!!
Erről egy közmondás jut eszembe: "Okos enged szamár szenved."
Ha nem dobálnád őket tojással (hanem megsütnéd magadnak, sörivás helyett), akkor észrevennék, hogy senki nem figyel rájuk és megszűnne a felvonulás. Ezt akarjátok nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!