Idén először engedélyezte a rendőrség a
heterofelvonulást. Te elmennél rá?
Figyelt kérdés
"Tavaly még elutasították, a napokban viszont már tudomásul vette a rendőrség a szeptember 4-ére meghirdetett hetero büszkeség napi vonulást az Andrássy útra.
A menet forgatókönyve ugyanaz, mint a melegparádékon. Az ötletgazda, Koletár Csaba szerint a rendezvény célja, hogy megmutassák, nemcsak az azonos neműek, hanem a különböző neműek viszonya is figyelemre méltó.
Azt hittem, csak kiállítják augusztus 20.-án, de minden nap tanul az ember :D Viszont ez tényleg furcsa, hogy hogyan maradhatott viszonylag épen, ha ennyit hurcolják/ták.... Viszont ez megint csak más téma, mint a melegfelvonulás, és eltértünk a kérdés tárgyától.
2010. jún. 14. 17:57
33/59 anonim válasza:
Na erre kíváncsi leszek.
Másképp nem lehet megakadályozni a meleg felvonulást, csak ha ilyen módon tiltakoznak ellene. Mert "joguk van hozzá".
Ez pedig teljesen korrekt, így kell csinálni.
Nem tudom a melegek minek vonulgatnak, de hátha mostmár észreveszik magukat.
2010. jún. 14. 18:24
34/59 anonim válasza:
Én egy teljesen korrekt dolognak tartom. Ideje már visszavágni a liberóknak.
Ez egy jó megoldás hogy törvényes keretek között visszavágjunk a búzáknak.
Valószinű hogy én is elmegyek.
2010. jún. 14. 18:31
35/59 anonim válasza:
magyarország má megint a világ szégyene lesz. rengeteg országban van melegfelvonulás, akit nem érdekel nem megy el rá ennyi. ez meg egy tipikus gyűlöljük a melegeket dolog. szánalmas. jah és nem vagyok meleg, még mielőtt megkapnám
2010. jún. 14. 19:47
36/59 anonim válasza:
Más országokban nem Bibliával a kezükben vonulnak fel, és nem imitálnak szexuális jeleneteket. Egyébként is volt rá példa, hogy azt mondta egy ország, ha fel akarnak vonulni biztosítsák a helyszínt és a védelmet maguknak. Itt is így kellene, máris nem lenne ennyi felvonulás. Ha nem csinálnák folyamatosan a cirkuszt erre a teljesen normális lépésre sem lenne szükség.
2010. jún. 14. 19:49
37/59 anonim válasza:
És ez hol fogja érdekelni a melegeket?
Azt fogják érezni, hogy oké ha van heterofelvonulás, akkor lesz melegfelvonulás is.
Ha az egyiket engedik, akkor a másikat sem tilthatják be.
Tehát nem tudom ki volt az az okos, aki szerint ettől majd nem lesz melegfelvonulás.
2010. jún. 14. 20:35
38/59 anonim válasza:
Nem, mivel ez nem olyan felvonulás, a melegek amikor felvonulnak nem a heterok ellen tiltakoznak, viszont most ez ennek is az egyik alapja.
2010. jún. 14. 20:57
39/59 anonim válasza:
Tehát akkor nem azért vonulnak fel, mert büszkék és boldogok, mert heterok, hanem azért hogy a melegek felvonulása ellen tiltakozzanak?
Mert akkor grat:S.
2010. jún. 14. 21:07
40/59 anonim válasza:
Miért, szerinted mi büszkeség van abban, hogy valaki hetero? Most komolyan...ez olyan mintha büszke lennék rá, hogy nő vagyok, vagy hogy hosszú a hajam...hú de nagy érdem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!