Készenléti rendőrség?
jó napot! Rendészeti szakközép isk.-ba szeretnám tanulmányaimat folytatni, és közrendvédelmis rendőr szeretnék lenni.
1,Lehet olyan megoldás, hogy közrendis rendőr lennék, és még mellé készenlétis??
2, Ha igen, akkor mi kell ahhoz, hogy készenléti rendőr lehessek, és közrendis?(azt tudom, hogy minimum egy rendészeti szaközép, majd ott "képeznek ki"?:), a felvételi eljárással tisztában vagyok.)
3,Készenlétiseknél csak akkor van munka, ha pl valami nagyobb tüntetés-szerűség adódik?Ilyenkor el kell utazni az adott területre(akát z ország másik végébe is), és pl 3-4 napig ott maradni, amíg a "veszély" el nem múlik?,
4,Milyen megmozdulásokra, munkára hívják még ki a készenlétiseket?
5,Milyen gyakran van " munka" a készenlétiseknél? Van úgy, hogy akár 1 hátig is távol van az ember a szeretteitől? Ha igen, sűrűn fordul ilyen elő?
6,Kicsit pofátlan kérdés, de azért ez is érdekel(mint minden embert).: Mennyit keresnek így a rendőrök??(készenléti,+közrend)
7, szintén "pofátlan" kérdés, de erre is kíváncsi vagyok.: Hogy kereshet egy ilyen rendőr több pénzt?? Min múlik az, hogy mennyi pénz üti a markod?
Kérem vlaszoljanak/válaszoljatok, fontos lenne választ kapnom!:)
U.I: az utolsó 2 kérdés miatt nehogy azt higgyék/higgyétek, hogy csak egy pénzéhes ember vagyok , de ezzel sem vagyok tisztában, és érdekelnének ezek a dolgok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!