Idén először engedélyezte a rendőrség a
heterofelvonulást. Te elmennél rá?
Figyelt kérdés
"Tavaly még elutasították, a napokban viszont már tudomásul vette a rendőrség a szeptember 4-ére meghirdetett hetero büszkeség napi vonulást az Andrássy útra.
A menet forgatókönyve ugyanaz, mint a melegparádékon. Az ötletgazda, Koletár Csaba szerint a rendezvény célja, hogy megmutassák, nemcsak az azonos neműek, hanem a különböző neműek viszonya is figyelemre méltó.
Nem, undorod a búza felvonulástól, és teljes mértékben ellene vagyok, de erre nem az a megoldás, hogy akkor a heterók is részegen partizva felvonuljanak megmutatni, hogy ők biza a másik nemet kedvelik. Szerintem ez mindenki magánügye, nem tartozik a városlakókra. És ez vonatkozik a búzákra is, amíg otthon a pincébe buzulnak, addig nem érdekelnek. De amikor már kijönnek, és dicsekednek azzal hogy ők homik, na attól én frászt kapok. Ezért nem kéne felvonulni a heteróknak sem, inkább a melegfelvonulást kéne betiltatni.
2010. jún. 14. 15:03
2/59 anonim válasza:
Elsővel értek egyet én is. Fricskának jó, többnek nem.
2010. jún. 14. 15:07
3/59 anonim válasza:
Szerintem amikor sikerült, akkor megmondom, milyen volt.
2010. jún. 14. 15:13
4/59 anonim válasza:
baromság.
2010. jún. 14. 15:22
5/59 anonim válasza:
Nem mennék el rá, mert nem vagyok az a típus, de örülök neki hogy megszervezik. Ez egy pofon a kirekesztő baloldalnak. Nagyon örülök neki, hogy a liberalizmus kezd kicsit mérséklődni, és nem a kisebbség élvez több jogot, csak azért mert kevesen vannak még nem érnek többet, sőt, a melegek génhulladékok (lehet rajta szépítgetni, de ezen nem változtat). A cigányokról meg megvan a véleményem, bár azok csak azt a fajta "kultúrát" -ha lehet így nevezni- nem tudták elhagyni 500 év alatt, nem biztos hogy a génjeikben van a hiba, bár még az is meglehet, de erről nem mernék állást foglalni.
2010. jún. 14. 15:33
6/59 anonim válasza:
Ha Pesten laknék elmennék rá
2010. jún. 14. 15:33
7/59 anonim válasza:
Kérdező, ejnye, másold be a hiányzó mondatot is:
"Egyúttal tiltakozni szeretnének az ellen, hogy Magyarországon a homoszexuális eszméket nyíltan gyakorolni és népszerűsíteni lehet"
Azaz, jó nemzeti/jobboldali szokás szerint ismét nem arról van szó, hogy én büszke vagyok valamire, hanem hogy valaki másnak a kur**va anyját. Magyarul, a fazonnak az a baja, hogy valaki nyíltan lehet homoszexuális, és a mocsok még nemi életet is él. Engem ez heteroként mérhetetlenül felháborít.
2010. jún. 14. 15:43
8/59 anonim válasza:
15:43
A "nyíltan" szócskát te is elfelejtetted számításba venni. Magyarországon ki a f@szom kiváncsi egy pár b*zira, ki kiváncsi arra hogy ők együtt vannak. Nekem a belem kifordulna ha meglátnék smárolni két csávót, ennyi. Tartsák meg maguknak. Az meg hogy népszerűsítik, és ezzel fertőzik meg a fiatalabbakat (mert nem csak genetikailag lehet valaki meleg, hanem a környezete miatt) felháborító. Nehogymár megint a többség nyal egység dönt effektus érvényesüljön.
2010. jún. 14. 15:56
9/59 anonim válasza:
Ez csak egy sima szélsőjobbos, csíkos zászlót lobogtatós idióták vergődése lesz.
2010. jún. 14. 15:56
10/59 anonim válasza:
64
Mindenki köpköd a melegfelvonulásra szinte, szóval azt nem nevezném népszerűsítésnek. Most ha jól értem, szerinted, az ellen tiltakozni, hogy két, egynemű embernek joga van csókolozni az utcán, egy helyes, és támogatandó dolog?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!