Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak én kezdem unni ezt a...

Dymo kérdése:

Csak én kezdem unni ezt a holokauszt témát?

Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 14:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
36%

Én is unom már.

Szerintem verjünk meg minden zsidót, aki a holokausztot hozza fel arra az esetre, ha fedeznie kell magát. :D

2010. jún. 7. 21:17
 12/13 Főzős Laci ***** válasza:
A Holokauszt jóval súlyosabb történelmi égésnek tartják,mint a kommunizmus áldozatait!Pedig utóbbi miatt sokkal többen vesztették el életüket,vagy nyomorították meg őket lelkileg,testileg.Jellemző,hogy még a méltóságos Brüsszelben sem tudtak elfogadtatni egy kommunizmust elítélő határozatot!Ha van Holokauszt emléknap,akkor legyen Gulág+Recsk,Rákosi emléknap!Hiszen amit Rákosi apánk tett ezzel az országgal:az is Csapás!40/F
2010. jún. 8. 18:25
 13/13 anonim ***** válasza:
A kommunizmustagadassal az a gond, hogy akik eloideztek azt a helyzetet, azok még most is ottvannak, csak mas borben. Tehat még nem ert veget. A kommunizmusnak koszonhetjuk Keleteuropaban, és Magyarorszagon, hogy le vagyunk maradva egy tekerés budipapirral, mig a zsidok koszonik szepen, lassan a nyüveskedéseikkel uraljak a vilagot, amér nagysagrendileg sulyabb volt a "meséjuk".
2011. febr. 8. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!