Dymo kérdése:
Csak én kezdem unni ezt a holokauszt témát?
Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 14:52
1/13 anonim válasza:
Igen, én is unom a sok unatkozó idiótát a holokausztos álkérdéseivel. Most itt van még egy.
3/13 anonim válasza:
nézőpont kérdése.
unod a holokauszt magasztalását és pajzsként használatát stb
vagy unod a holokausztot unó embereket?
mindenki un már mindenkit. menjetek dolgozni!
4/13 A kérdező kommentje:
ezt az egészet. k.rvára nem érdekel hogy mennyit öltek meg,kik,miért,aztán nem is volt + minden nap minimum 5 kérdés van ilyen,ahol akkora egetrengető baromságokat mond mind a két fél,hogy az már szánalmas.
2010. jún. 7. 15:11
6/13 anonim válasza:
Semmi baj vele, csak már zavar, hogy szabályosan márkanév lett belőle. Nem mernék nekiállni kiszámolni, hogy kb. mennyi pénzt kasszíroztak be vele jóvátétel címen, ha csak a Máv elleni kárigény összegére gondolok.
Állítom, az izraeli gazdaság nem a kőolajra épül, hanem a kártérítésekre.
9/13 anonim válasza:
" Akkor mi a tök..mért írsz róla?"
mert a csapból is az folyik
10/13 anonim válasza:
Nem is oly rég már nekem is a könyökömön jött ki, de megszerettem.
Kéne még egy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!