Csak nekem fáj Trianon?
# 31
Sehol nem írtam hogy bárkivel bajom lenne. Csak azt hogy aki eddig hasonlokat követet el azt nem foglya pusztán az megállita hogy más országhoz tartozik.
De még mindig nem írtál semmi konkrétumot hogy mi változna. Mi az ami meggátolná az ilyen eseteket???
32: "Sehol nem írtam hogy bárkivel bajom lenne."
Azt írtad, hogy "primitívek az ott élő emberek", márpedig én ezt a megfogalmazást nem a rokonszenv jeleként értelmezem..
Egyébként a kérdéses visszaszerzendő részek többségi (sőt esetenként szín)magyar lakosú területek, amelyeken csak azért lehet jelen a magyarok elnyomása, mert a szlovák és román kormány nemcsak hogy hallgatólagosan támogatja azt, de egyenesen törvénybe iktatva, jogilag meghatározva gerjeszti.
Amennyiben a területek visszakerülnek jogos tulajdonosához, mindez a jogi (és ennek mentén gerjesztett nemzetiségi) terror nem fenyegeti többé a magyarokat. Ez szerintem elég egyértelmű...
Valoban megtévesztő lehetet a megfogalmazás. Bár a késöbbi válaszaimnak egyértelmüsiteni kellet volna. A primitiv jelzö azokra vonatkozot akik jelenleg is konfliktust keresnek és gyülölködnek stb. Tehát attól hogy más országhoz fog tartozni. Az emberek nem fognak megváltozni. A konfliktusok ugyan úgy megmaradnak.
Nem egyértelmü. Még mindig nem mondtál semmilyen konkrét törvényt vagy intézkedést ami változna.
Esetleg pár példa mivel támogatja a kormány az elnyomást?
# 35 Ezek közül egyedül a magyar iskolák bezárása tartozik a kormányhoz.
Mért kéne ellenérveket felhoznom mikor ép érvekre várok.
Még mindig nem mondtatok semmilyen konkrét változást. Milyen intézkedéseket hoznátok???
# 36 olvasd el újra a válaszom. Nem mindenkire értettem hanem azokra akik most is primitivek. Mi az ami nem érthető rajta?
Attól hogy Magyarországhoz tartozna többé nem köpködnének??
37: "Ezek közül egyedül a magyar iskolák bezárása tartozik a kormányhoz."
Egyáltalán nem csak ez az egy. Az összes általam felsorolt probléma a kormányhoz tartozik, a kisebbségi jogok megnyirbálásától kezdve a támadások eltussolásáig. Minden.
Ezen problémák jórésze nem létezne, ha az adott települések újra az anyaországhoz tartoznának. Ez az a leglényegesebb "konkrét változás", amit hiányolsz a válaszokban, jóllehet a napnál világosabb az összefüggés.
#33: "Egyébként a kérdéses visszaszerzendő részek többségi (sőt esetenként szín)magyar lakosú területek"
Erdély 74,38%-a román (18,92% magyar)
Felvidék 80,7%-a szlovák (8,5% magyar)
Vajdaság 66,75%-a szerb (13,00% magyar)
Kárpátalja 79,89%-a ukrán (12,09% magyar)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!