Csak nekem fáj Trianon?
Egyébként ez balkáni dolog, és fejletlenségre vall (emberi fejletlenségre), hogy egy történelmi területi vitát felfújunk. Ott van pl. Nagy-Albánia, Nagy-Szerbia, Nagy-Moldova, Nagy-Románia (tudtad, hogy a Tiszántúl az Nagy-Romániához tartozik a románok szerint?), Nagy-Bulgária és stb. tehát csupa fejletlen ország és mind azt hiszi magáról, hogy ő volt valaha a világ közepe.
A fejlett országokban pl. Németországban senki sem mond ilyen hülyeséget, hogy egyesítsük a Nagy-Németországot pedig Lengyelország fele az övék volt. Vagy a skandináv országok között is sok területi vita volt, mégsem mond senki olyan hülyeséget, hogy Nagy-Svédország. Össze kéne már szedni magatokat.
"Igazságtalansága nem vitás, ahogy az sem, érdekek alapján történt, de annyit tehetsz, a határon túli magyarokat támogatod, ahogy tudod."
Szerintem adjátok oda nekik a fizetéseteket.
Szerbia vs. Albánia 2014-es EB selejtezőt is félbe kellett szakítani, mert összeverekedtek azon, hogy valaki Nagy-Albánia zászlót repített a pálya fölé:
https://www.youtube.com/watch?v=SC0gd4r6QQQ
A kommenteket is érdemes elolvasni, ha tudsz angolul, ott jól összekapnak egymással kik voltak hajdanán a balkán urai.
Amikor ezt láttam, akkor jöttem rá, hogy mennyire alja primitív dolog ez a magyar - román vita helyzet is. De ha te közéjük akarsz tartozni, a balkán sleppje közé, akkor szajkózzad csak tovább Trianont.
" kommenteket is érdemes elolvasni, ha tudsz angolul, ott jól összekapnak egymással kik voltak hajdanán a balkán urai.
Amikor ezt láttam, akkor jöttem rá, hogy mennyire alja primitív dolog ez a magyar - román vita helyzet is. De ha te közéjük akarsz tartozni, a balkán sleppje közé, akkor szajkózzad csak tovább Trianont."
Persze, a magadfajtájú bugris baller inkább bepucsít, csak azzal éppen ugyanúgy nem oldotok meg semmit. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!