Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak nekem fáj Trianon?

Csak nekem fáj Trianon?

Figyelt kérdés
Annyira igazságtalan volt.. Még majdnem 100 év után is vannak magyarok a határon túl, a szívem megszakad..

2018. febr. 2. 21:14
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
36%
Nagyon jól jönne nekem néhány mesteri technika...
2018. febr. 2. 22:09
 12/47 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes hogy mindenki figyelmen kivül haggya azt a dolgot hogy mivel lenne más? (2 válaszoló)
2018. febr. 2. 22:27
 13/47 anonim ***** válasza:
33%

Egyébként ez balkáni dolog, és fejletlenségre vall (emberi fejletlenségre), hogy egy történelmi területi vitát felfújunk. Ott van pl. Nagy-Albánia, Nagy-Szerbia, Nagy-Moldova, Nagy-Románia (tudtad, hogy a Tiszántúl az Nagy-Romániához tartozik a románok szerint?), Nagy-Bulgária és stb. tehát csupa fejletlen ország és mind azt hiszi magáról, hogy ő volt valaha a világ közepe.

A fejlett országokban pl. Németországban senki sem mond ilyen hülyeséget, hogy egyesítsük a Nagy-Németországot pedig Lengyelország fele az övék volt. Vagy a skandináv országok között is sok területi vita volt, mégsem mond senki olyan hülyeséget, hogy Nagy-Svédország. Össze kéne már szedni magatokat.

2018. febr. 2. 22:37
 14/47 anonim ***** válasza:
36%
13: A fejlett országokban.. jaj hagyd már a hülyeségedet.. a Nagy Fejlett Országok próbálnak a leginkább minden kis területre ráterpeszkedni.. Nem hiszem hogy nekünk bármikor is el kéne felejteni, hogy a területeinket szétlopták a szomszédaink.
2018. febr. 2. 22:51
 15/47 anonim ***** válasza:
10%

"Igazságtalansága nem vitás, ahogy az sem, érdekek alapján történt, de annyit tehetsz, a határon túli magyarokat támogatod, ahogy tudod."

Szerintem adjátok oda nekik a fizetéseteket.

2018. febr. 2. 22:52
 16/47 anonim ***** válasza:
37%

Szerbia vs. Albánia 2014-es EB selejtezőt is félbe kellett szakítani, mert összeverekedtek azon, hogy valaki Nagy-Albánia zászlót repített a pálya fölé:

https://www.youtube.com/watch?v=SC0gd4r6QQQ

A kommenteket is érdemes elolvasni, ha tudsz angolul, ott jól összekapnak egymással kik voltak hajdanán a balkán urai.

Amikor ezt láttam, akkor jöttem rá, hogy mennyire alja primitív dolog ez a magyar - román vita helyzet is. De ha te közéjük akarsz tartozni, a balkán sleppje közé, akkor szajkózzad csak tovább Trianont.

2018. febr. 2. 23:02
 17/47 anonim ***** válasza:
19%

Ez jó volt. :)

2018. febr. 2. 23:04
 18/47 anonim ***** válasza:
63%
13, 16, és mindenki akit érint: Kelet Európában és a Balkánon évszászadok óta a te fejlett nyugati országaid húzogatják a határokat, nem törődve etnikumokkal, vallásokkal, népekkel, csak úgy ahogy nekik tetszik. Ha Nagy-Bulgária kellett, hát csináltak egyet, ha Jugoszlávia kellett, azt is csináltak. Ha már nem kellett, akkor feldarabolták. Lengyelországot hányszor osztották fel? Vajon miért alakult ki a keleti nemzetekben ez a frusztráció? Mert számtalanszor megalázták, megcsonkították, kijátszották egymás ellen őket. Egyszer úgy elkezdeném darabolni Franciaországot, hogy Elzász, Lotharingia a németeknek, Normandia az angoloknak, Toulouse spanyol város lenne, stb...és nevetnék azon, ahogy egymásnak mennek
2018. febr. 2. 23:07
 19/47 anonim ***** válasza:
69%
16: Gondolom, ha tőled ellopják az autódat és megtalálod a tettest, nem állsz le vele vitatkozni, inkább békejobbot nyújtasz neki, majd mész és veszel magadnak egy másik kocsit. Elvégre olyan alja dolog ilyesmin vitatkozni...
2018. febr. 2. 23:10
 20/47 anonim ***** válasza:
45%

" kommenteket is érdemes elolvasni, ha tudsz angolul, ott jól összekapnak egymással kik voltak hajdanán a balkán urai.

Amikor ezt láttam, akkor jöttem rá, hogy mennyire alja primitív dolog ez a magyar - román vita helyzet is. De ha te közéjük akarsz tartozni, a balkán sleppje közé, akkor szajkózzad csak tovább Trianont."

Persze, a magadfajtájú bugris baller inkább bepucsít, csak azzal éppen ugyanúgy nem oldotok meg semmit. :P

2018. febr. 2. 23:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!