Milyen pozitív tapasztalataid voltak zsidókkal?
folytatom...:)
A zsidó nem vallás, hanem pénzügyi érdekszekta!
Zsidónak csak a betétkönyve van, azon kívül semmije.
Unió egy cionista kóceráj
Zsidókkal és cigányokkal fertőzött, a tönk szélén álló hazánknak pont erre van szüksége!
Ezt akarják a világuralomra törő zsidók : egy nemzeti öntudat nélküli, gyökértelen, könnyen irányítható, konzumbarom tömeg. Az élősködő, analfabéta niggerekkel a legkönnyebb lezülleszteni a fehér emberek fejlett társadalmát.
A zsidók nem fogják kiirtani a magyarokat, "csak" el akarják korcsosítani. Hogy miért?
A zsidók nem szeretnek dolgozni, büdös nekik a két kezi munka. Ez az igazság. A haszidok olyan rohadt konzervatívok, hogy nem dolgoznak, no meg nem is fürödnek... Kell valaki aki dolgozzon is. A magyar ugyan egy dolgos nép, de mivel mély gyökerei vannak, nagy múltja, így legyőzni sohasem lehet, mert mindig lesz aki ellenálljon az agymosásnak, vörös terrornak stb. Na, de ha behozzák a sok bevándorlót, felhígítják a népet, s kapnak egy gyökértelen új népet, azoknak már könnyen lehet parancsolni, azokat lehet irányítani.
A húsletépő bombák hivatalos megnevezése Dense Inert Metal Explosives (DIME), amit az izraeli hadsereg 2006 nyarán pilóta nélküli robotrepülőgépekről indítva már többször bevetett a gázai övezetben. Az új zsidó tömegpusztító fegyverről a világ először 2006 októberében szerzett tudomást egy olasz televíziós forgatócsoport riportfilmjéből. Azóta a zsidók sikeresen tovább fejlesztették, és ezt az új, még nagyobb robbanó erejű, még több volfrámmal töltött változatot most próbálták ki a foszforbombákkal egyidőben a gázai polgári lakosságon.
Amig zsidò èl a földön addig lesz antiszemitizmus is.
Pár ismertebb zsidó a közelmúltból, döntsd el, hogy kártékonyak -e:
Karl Heinrich Marx - marxizmus, osztályharc, a kommunizmus alapötletei tőle jöttek
Vlagyimir Iljics Uljanov - ismertebb nevén Lenin
Joszif Dzsugasvili - ismertebb nevén Sztálin
Lev Davidovics Bronstein - ismertebb nevén Trockij
ifj. Apró Antal - ÁVH-s fővezér, testvére Apró Piroska, aki meg Gyurcsány feleségének az anyja
Bajnai Gordon
Csermanek János - akit Kádár János néven ismerhettünk meg
Gyurcsány Ferenc
Antal József
Szakasits Árpád, fő kommunista, akinek unokája Schiffer András, az LMP vezetője
stb, itt egy egész korrekt lista, látható, hogy mindenhol ott vannak
nem az a baj velük, hogy zsidók, hanem az, hogy a politikában vezető szerepet töltenek be, a magyar meg nyomorog
nekem egy barátom az 55é körüli. míg fiatal volt lenézett mindenkit. most is, de már nem annyira lekezelő:)
egyébként jó fej.
Én, bár keresztény vagyok, barátaim révén nagyon sok zsidót ismerek és sok zsidó közösségben vagyok benne. Nyilván nem lehet általánosítani, nem lehet azt mondani, hogy minden zsidó pl. nyílt és okos és jó üzleti érzékkel rendelkezik, mint ahogy azt sem lehet mondani hogy minden magyar bunkó és depressziós. Én csak a saját tapasztalataim alapján tudom mondani, hogy ennél befogadóbb, kedvesebb, elfogadóbb közösséget nem igazán ismerek. Azok közül a világszemléletek közül, amiket megismertem, messze a zsidókét tartom a legszimpatikusabbnak.
Jah, és akinek bejön a típus, nagyon helyes zsidó fiúk vannak. :)
Igaz, még csak 12 vagyok, de már volt dolgom velük.
Egyszer az iskolánkba jött egy egész család, és nem azért, de nagyon nagyon kedvesek voltak mind!
4 gyerek volt, egyik az én osztályomba jött, és egy idő után legjobb barátnők lettünk!
Komolyan! Csomószor voltam náluk, és a házuk sem volt rossz!
Sajnos elköltöztek Magyarországra!
Hogyha amiatt szídjátok őket, hogy keresztre feszítették Jézust, itt van pár dolog:
1. Nézzétek meg a másik szemszöget is. Van valahol egy vallási közösség, ami sok éve működik, és hirtelen megjelenik egy új ember, és elkezdi terjeszteni, hogy amit ti mondtatok eddig, az mind nem igaz, és én tudom a helyes utat. Ti hogy raagálnátok? Persze ez még nem mentség az emberölésre, de hogyha ti megvetittek a zsidókat, akik egy másik vallás, akkor ők mért ne vethetnének meg valakit, aki szintét más vallást terjeszt?
2. Jézusnak mindenképpen meg kellett halnia az emberiségért, csak így teljesíthette be a célját, ez volt neki elrendelve. Hangsúlyozom: miattunk, a bűneinkért. Hogyha nem így történt volna, akkor valahogy máshogy.
3. Nélkülük ma nem lenne az egyház neve keresztény egyház.
Egyébként meg igen, vannak pozitív tapasztalataim zsidókkal.
És aki értelmesnek tartja magát, az nem csak lepontozza a válaszomat, hanem leírja az ellenérveit is.
3. Nélkülük ma nem lenne az egyház neve keresztény egyház. (Nem volna nagy kárunk belőle.)
Itt az ellenérv meny be hogy meg szeretnél nősülni,vagy keresztelkedni vagy a gyerekedet szeretnéd keresztelni.
Akkor kinyitják a könyvet óó te nem fizettél egyházadót meg az asszony se meg a keresztszülőse ami 5 évre visszamenőleg fejenként 15-rugó.Az ilyesmi miatt mondom azt hogy Jézustól menyit kértek hogy megkereszteljék?Meg a papok minden napra jut egy buz.. vagy egy ped... de inkább nem írok többet mert megkapom a magamét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!