Milyen pozitív tapasztalataid voltak zsidókkal?
Mindenki tudja, hogy mindenben benne van a kezük, főleg a politikában
szándékosan ide írtam
Mindenki tudja, hogy mindenben benne van a kezük, főleg a politikában
szándékosan ide írtam
Keresztények, muszlimok pl. ugyanúgy vannak prolitól multis cápáig. Akkor meg miért pont a zsidók?
Egyébként nem tudom. Nem érdekel mások vallása, szóval fogalmam sincs, hogy volt-e bárminemű dolgom zsidó emberrel személyesen.
A legpozitívabb, hogy ez ideáig nem kerültem kapcsolatba velük. Szerencsémre.
Ha valamelyik rám köszönne, az már negatív lenne és szégyellném magam.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:06
Szánalmas vagy
Apám-anyám főnöke zsidaj, és most kitalálta, hogy még két órával többet kell dolgoznia, mint eddig.
Már eddig is hajnalban (fél 4) keltek és délután 4-ig dolgoztak, de most dolgozhatnak 6-ig.
A főnök idén már 4-szer volt nyaralni és folyamatosan bővíti a cégét, amihez persze a bankból vesz fel kedvezményesen hitelt, mert ott dolgoznak a rokonai.
Elég elkeserítő, hogy Magyarországon magyar embereket zsidók dolgoztatnak és ők szívják meg magukat a vérükön, közben meg még a magyarnak szégyenkeznie kell, ha véletlenül egy rossz gondolata támad egy zsidóról.
17:19!
Szted a vallás miatt szidják a zsidókat?
Jézusom (na az is zsidó volt) hol élsz te szerencsétlen?!
Tudod hol baszták el először a zsidrákok a renoméjukat?-akkor amikor elárulták Jézust 30 ezüstért!
nem tűnik fel,hogy nincs a Földön még egy olyan népcsoport mint a zsidó? Bosszúnépe!
Gazdasági válságtól elkezdve minden szart ezeknek köszönhetünk!Ahová beteszik a lábukat ott fertő és ármánykodás lesz... Nincs hazájuk,nincs történelmük...a magyar színházba járt amikor ezek még a birkát b@szták a sivatagban...
Sorstalan kesergésüket hallgatjuk 60 éve... a harmadik generáció is a markát tartja a kárpótlásért!
Doni-áldozatok hozzátartozói vajon mennyit kapnak?
Adolf 200ezer katonai teherautót kért az összes zsidó életéért, de a Rócsildok sokallták az árat.
Zoltay óbudai kaszinóba jár,milliókat basz el..mazsihisz pénzéből…
Bírom a liberális, fertő mocskából ugató drogos zsidókat...ezek akarják megmondani,hogy ki a magyar!
Hát nem!
Ellehet menni a p.csába!
Egy zsidó számára nincs sértõbb, mint az igazság
Cionkák,lehet lepontozni...,leszarlak benneteket!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!