Mi gond a rasszizmussal?
Engem totál nem érdekel,hogy az orvos milyen származású,ha jól végzi a munkáját.
Attól,mert mondjuk néger még lehet,hogy jobb egyetemre járt,mint a mi itthoni orvosaink.
Az embereknek a "globalizáció" egy nagy léggömb, ami előbb utóbb kipukkan.
És csak az találhatja előnyösnek, aki már attól tőkésnek érzi magát, hogy egy tőkés fizeti a bérét -már ameddig ki tudja használni, ugye-.
Tőlem nyugodtan válasszad direkt a más rasszú orvost, marad nekem a fehér. Tagadhatod, cáfolhatod a pszichológiát, itt ezen az oldalon. Majd meglátnád élesben.
Példát vehetnénk a zsidókról összetartásban (is).
A globalizáció az egész piacgazdaság alapja.
Tudom sok ilyen nemzeti kommunista van,aki ebbe nem tud beletörődni.
De valamiért az igényeikből ők sem akarnak leadni.
"Attól,mert mondjuk néger még lehet,hogy jobb egyetemre járt,mint a mi itthoni orvosaink."
Minden lehetséges, de nem túl nagy a valószínűsége. Fekete Dákó egyetemi cserediákként érkezett Magyarországra, szóval Afrikában kb. ilyen értelmi szintű "emberek" járnak egyetemre.
"a globalizáció az egész piacgazdaság alapja"?
Már mi szerint? Vagy ki szerint, és főleg MEDDIG? Gondolom, ameddig a kerozin tart?
A többire szót sem vesztegetek, akkora marhaság.
Senki sincs ott, az én fejemben nem létezik ilyen. Kár, hogy nem születik minden ember egyenlőnek, pedig jó lenne. Sokan egyenlőbbnek születnek. Pl a gazdagok.
Én most nem a milliomosokra gondoltam, hanem a milliárdosokra. A bankár dinasztiákra pl, akiknek a kezében ott van a FED is, amit a sok hülye amerikai független jegybanknak tart, ami az állam kezében van, miközben egy teljesen magántulajdonban lévő bank, ami kinyomtatja a pénzt, majd oda adja kamatos kamatra azt az amerikai népnek.
"Ők a modern kori földesurak, mi pedig vagyunk a jobbágyok."
A jobbágyoknak nem adatott meg h földesurak legyenek, jelen világunkban ez megadatik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!