Mi gond a rasszizmussal?
Azert primitiv, mert minden a globalizacio fele mutat.
Kezdetben voltak a csaladok. Kis eletkozosseg, ugyhogy tobb csalad osszefogott, alapitottak egy kozosseget. Igy mar kepesek voltak felosztani a munkat, gyujtogetni...
Aztan amikor letelepedtek, elkezdtek novenyeket termelni, akkor nem volt eleg ez a maroknyi ember. Tobben osszefogtak, faluba tomorultek. Talan is kezdodott a fizetoeszkozok hasznalata a kozos vagy csere helyett.
Ezutan varosok lettek.
Aztan varosok kozotti kereskedelmi- es katonai szovetsegek.
Aztan orszagok.
Aztan orszagok kozotti szovetsegek.
Ekozben mindig novekedett a varhato elettartam, a nepessegszam, a jolet. En a sormintat a globalis szovetsegben latom kiteljesedni.
-Ehezes: ottvan a grafikon, ha no a jolet akkor csokken az ehezes
-Mergezo levego: ha no a varhato elettartam, akkor hol latszik hogy mergezo a levego?
A tobbire szerinted a rasszizmus a megoldas? Attol hogy az europidokat elonyben reszesited a mongoloidoknal, melyik pont lesz jobb?
Utolsó: A várható élettartam nem a globalizmus miatt nő hanem az orvostudomány fejlődése miatt.
Pontosabban azon belül is azért mert a gyermekhalandóság csökken. A grafikonon nem azért van 65 év, mert nem hal meg minden 3. gyerek már 10 éves kora előtt valami tüdőgyulladás vagy egyéb közönséges betegségben.
Nem attól nő az átlag élettartam hogy "de jó, most már 3 hiperóriási multinacionális cég osztja fel maga közt a világot, és tulajdonképpen a befektetőik döntenek a pénz értékéről. Mert ez a globalizmus.
Vagy attol hogy van egy kozos orvosi "nyelv", adatbazis, gyartok, szallitolanc.
A csecsemo csaladja, a faluja, de lehet hogy az orszaga sem tudta volna kifejleszteni, legyartani azt a gyogyszert. De mivel a vilag masik felen erdekeltek abban hogy ne haljon meg, ezert kifejlesztik&legyartjak&elviszik neki.
Nem ezzel foglalkozom, ugyhogy biztos benak az erveim, de ha meggyoztok valtoztatok a velemenyemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!