Mi gond a rasszizmussal?
Addig oké,hogy minden ember a saját javát,hasznát nézi,illetve a családjáét.
De miért hiszed azt,hogy mondjuk egy veled egy rasszba tartozót hamarabb érdekli a sorsod,mint egy másik rasszba tartozót?
Pont ezért hülyeség a rasszizmus,nem kis közösségekben élünk,nem a rasszok "háborúznak" egymás ellen,hanem az emberek,bőrszíntől függetlenül.
Bennem abszolút nincs rossz érzés,ha más rasszú embert látok.
Múltkor bementem egy kínai étterembe,és azon ámultam,hogy a kínai nő milyen jól beszélt magyarul.
De lehet ez a személyiségemből is fakad,mert nem vagyok rosszindulatú,és nem akarok versengeni alapvetően senkivel.
"A csecsemo csaladja, a faluja, de lehet hogy az orszaga sem tudta volna kifejleszteni, legyartani azt a gyogyszert. De mivel a vilag masik felen erdekeltek abban hogy ne haljon meg, ezert kifejlesztik&legyartjak&elviszik neki. "
Jaj, a kis naiv :D
A gyógyszeripar tiszta érdek, szarnak rá, hogy ki, hol, hal meg.
Van benne pénz(kifejleszteni a gyógyszert) vagy nincs?
Ez diktál ;)
semmi baj nincs vele, a fajkeveredés 50éve még ugyanolyan tabu volt mint ma a melegek helyzete. ha így haladnak a dolgok még a nemek létezése is ugyanolyan tabu lesz 50 év múlva mint most a fajok különbözősége
https://www.youtube.com/watch?v=TKZ-P97PgxA - így nevelik a népet
ahogy észrevetted, attól mert valami tabu téma még nem lesz hamis, az alma még mindig lefelé esik és lefelé fog esni amíg a világ világ, ugyanígy ezek a dolgok sem változtak csak a közvéleményt változtatták meg a különböző céljaik elérésére.
[link] - régebben az angolok úgy gondolták, hogy az európai az első rassz és, hogy nekik felelősségük a civilizációt széthordani a többi faj között. ahogy látod természetesen ez eddig sosem volt tabu téma és természetesen a saját népedet előrébb tartod mint másokét, egyébként az afrikaiak, ázsiaiak stb is előrébb tartják a sajátjukat a fehéreknél, ezzel semmi baj sincs. a médiában(filmek újságok stb.) terjesztik a 60as évek óta(amerikában) hogy ez rossz dolog, ahogy küldtem bill nyet ugyanígy most a nemeket próbálják nyomni. a rasszista szót egyébként trotszkij találta ki, oszd meg és uralkodj taktika, azonkívül a kommunizmus bevezetéséhez is kellett, mivel a kommunizmus egy nemzettelen fajtalan masszát akart csinálni az országokból(ismerős ma is?).
"Semmi, természetes és kívánatos dolog, a saját fajunk és nemzetünk fennmaradását szolgálja. "
Ja,mindaddig amíg ki nem mész külföldre dolgozni:)
Állítólag a magyar szereti legjobban nyírni a magyart:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!