Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogyan állíthatnánk meg a...

Hogyan állíthatnánk meg a roma munkaerő kivándorlását?

Figyelt kérdés
Sajnos a romák folyamatosan vándorolnak ki, itt pedig a gyárak munkaerőhiánnyal küzdenek. Vannak olyan munkakörök, ahová nyelvtudás nélkül is felveszik őket, például pulykafeldolgozóba, mert senki nem akar ott dolgozni és már elég sok a magyar az ott dolgozók között, hogy egyáltalán ne legyen szükség más nyelvre. Angliában biztosan tudom, hogy van ilyen hely. Az Alföldön is van olyan bélfeldolgozó, ahol már borsod megyeieknek is biztosítanak szállást, mert senki nem akar ott dolgozni. És a gyenge fizetések mellett, még itt vannak a jobbikosok, akik állandóan a romákat szidják. Tessék megnézni: [link] Mit lehetne tenni, hogy maradásra bírjuk a romákat?

2017. okt. 28. 14:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
44%
csak akkor nem basztatnak ha te vagy a kiskedvenc vagy a fõnök rokona hasonló mert amúgy mindig kifognak beszélni fõleg a nõk már bocs de tapasztalat persze a férfiak meg bólogatnak nehogy õket is kibeszéljék
2017. okt. 28. 19:31
 12/18 anonim ***** válasza:
33%

Időpont ma 19:29

Én senki tiszteletét nem akarom elnyerni, pont lexarom ki mit gondolom rólam, amíg én elvégzem a munkám és azt megfizetik, onnantól kezdve nem érdekel tisztelnek-e a többiek vagy sem. Nem vagyunk már 5 évesek, hogy tisztelegni kelljen...tiszta dedó.

2017. okt. 28. 19:33
 13/18 anonim ***** válasza:
44%
akkor nincs miért sírni ha valaki átlépi a határt fellehet jelenteni
2017. okt. 28. 19:35
 14/18 anonim válasza:
Nem akarom se veszekedni, se provokálni, de még egy újlány/újfiúról sem hallottam, hogy retkes,büdös,tolvaj,munkakerülő cigány,ráadásul úgy hogy nem koszos az illető , nem éreztem még hogy büdös lenne, amióta én ismerem még nem is lopott el semmit, és én mindig dolgozni látom, rendesen megcsinálja a részét. Szemtől szemben nem szivatják, nem szól neki senki.Ezt meg férfiaktól talán többet hallom mint nőktől.
2017. okt. 28. 20:08
 15/18 anonim ***** válasza:
De olyat biztos hallottál hogy ó az a szemüveges kocka vagy ó az a dagadt vagy ó az a gizda vagy ó az a törpe vagy ó az a langaléta vagy ó az a vörös az a szőke az a barna stb. mindenkit kilehet gúnyoni. Ki is gúnyolnak. Én nem. Addig kedves vagyok amíg velem azok. Megadom a tiszteletet nem többet nem kevesebbet mint ami jár. Mert pont lesarom hogy ki kicsoda amíg velem normális de csak addig.
2017. okt. 28. 20:13
 16/18 anonim ***** válasza:
56%
Kerítést minden határra! Ja de persze kiengedni ki kéne őket, csak ne jöjjenek vissza. :D
2017. okt. 28. 21:10
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt a folyamatot inkább segíteni kellene! ;)
2017. okt. 28. 22:21
 18/18 anonim ***** válasza:
71%
Már miért kellene megállítani? Ez valami vicc?
2017. okt. 28. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!