Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért rasszisták a magyarok?...

Miért rasszisták a magyarok? Miért gondolják, hogy nyugat-Európának vége van?

Figyelt kérdés

Voltam kinn tegnap külföldön, Bécsben, egy itteni emberek szerint "no go" zónába és nem ,hogy no-go zona ne lenne még valaki lehúzott ablakkal is úgy hagyta a kocsiját, és egy hangos szó nem volt. Nem értem ezeket az előítéleteket. Engem mindig magyarok bántottak. Szerintem a muszlimokkal sincs gond, senkitől nem lehet kérni, hogy ne kövesse a saját erkölcsét ha másik országba megy. Én sem eszek pl. kígyót Távol-Keleten vagy bogarakat.

Mire ez a nagy rasszizmus ? Meg olvastam ,hogy nem biztonságos Nyugat -Európa, ismerősöm aki nem rég jött haza Németországból, meglepődött, hogy határtól hazáig 2 rendőrt látott 250km-n. Itt rosszabb a közbiztonság.

2017. okt. 7. 21:58
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként pár érdekes dolog:

[link]

[link]

Valahogy nem jön ki a lángoló Németország látképe....

2017. okt. 8. 12:22
 32/37 anonim ***** válasza:
32%
Na látom megjelentek félelmükben rettegő narancsos jobbos birkák! beeeee
2017. okt. 8. 12:23
 33/37 anonim ***** válasza:
32# Te komolyan az emberi életeket felváltod gazdasági haszonra?! EZ KOMOLY?! Neked ennyit ér a terrortámadásokban meghalt 500 ember élete hogy járulékos veszteség mert a grafikonok emelkednek? Azért ennél ocsmányabb dolgot már régen láttam...
2017. okt. 8. 12:30
 34/37 anonim ***** válasza:
rovid ideig meg igaz is lehet a tezis,hogy valami haszon lesz,mivel a bevandorloszallasokat az oslakosok huzzak fel,epitoiparnak loket stb.de miutan majd sok sok millio netto haszonelvezoje lesz a szochalonak,onnantol fogva netto deficit lesz.megis mibol lesz a haszon,ha oriasi embertomegek elnek majd a szochalon amit az oslakosok tartanak fent.nemis fognak adot fizetni egy huncut fillert sem.Nemetorszagba nem datolyaszedo kell,hanem a vilagszinvonalu auto,nehez,vegy,stb iparahoz javareszt kepzett,nem batanitott munkas kell.de mindjart jonnek a megmondoemberek hogy akik hajon bejottek Szudaniak azok mar 2 diplomas vegyesz meg gepeszmernokok,sot mar felsofoku nemetnyelvvizsgaval rendelkeztek..olyan orszagokban ahol jo ha folyoviz van....
2017. okt. 8. 12:43
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

30.

Bármit felsorolhatsz, hányan halnak meg rákban, vagy esik a fejükre tégla. A terrorizmus áldozatai ezekre rakódnak rá.

Lehet, hogy nem sok az 500, de biztonságérzetben sokat romlott a helyzet. Te magad is összerezzennél, ha a metróban valaki Allah Akbar - t kezdene kiabálni.

Te is lehetsz áldozat - kicsi az esélye - de lehetsz. És tudod mit? Előbb kapjak gutaütést vagy májcirrózist, az én dolgom mennyit eszem - iszom, ha ráfaragok, csak magamnak köszönhetem, de ne Abdul robbantson fel, akinek itt hazát adtak, békés boldogulást, több szabadságot és jólétet mint azt ő a saját szülőhazájában valaha is kapna, vagy te kapnál, ha odaköltöznél. És neki ez nem elég, ő robbant, lő, gázol, késel.

"Ahol szegénység és reménytelenség van ott előbb utóbb erőszak is lesz."

Közhelyek.

"És ez nem vallásfüggő."

Akkor miért muszlimok követnek el terrortámadásokat túlnyomó többségben? Vak véletlen?

"Elég csak ránézni Venezuelára és Salvadorra."

Rohadtul nem érdekel Salvador vagy Venezuela. Európában muszlimok robbantanak 99 % - ban, amit mindenki tud rajtad kívül.

2017. okt. 8. 14:34
 36/37 anonim ***** válasza:
Látom, hogy a primitív migrácslovereknek csak a fröcsögés marad a kedvenceik mellett kardoskodni. :P
2017. okt. 8. 15:19
 37/37 anonim ***** válasza:

33#

Az emberek jóléte és a tényleges élettartam az egészséges életmódtól és a korszerű egészségügyi ellátástól függ.

Amihez pénz kell.

Ami pedig a gazdaság teljesítményétől függ.

Tehát pénz = élet.

2017. okt. 8. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!