Miért rasszisták a magyarok? Miért gondolják, hogy nyugat-Európának vége van?
Voltam kinn tegnap külföldön, Bécsben, egy itteni emberek szerint "no go" zónába és nem ,hogy no-go zona ne lenne még valaki lehúzott ablakkal is úgy hagyta a kocsiját, és egy hangos szó nem volt. Nem értem ezeket az előítéleteket. Engem mindig magyarok bántottak. Szerintem a muszlimokkal sincs gond, senkitől nem lehet kérni, hogy ne kövesse a saját erkölcsét ha másik országba megy. Én sem eszek pl. kígyót Távol-Keleten vagy bogarakat.
Mire ez a nagy rasszizmus ? Meg olvastam ,hogy nem biztonságos Nyugat -Európa, ismerősöm aki nem rég jött haza Németországból, meglepődött, hogy határtól hazáig 2 rendőrt látott 250km-n. Itt rosszabb a közbiztonság.
13.
Az utóbbi pár évben meg kb. 500 ember halt meg migránsok támadásai során Európa szerte.
Amúgy azt figyelitek, hogy idesöpörte a szél a szemetet :D
Tele vagyunk narancsos bérkommentelőkkel, picit gyanús, hogy az általában 48%-ban hasznos válaszokat adó kommentelővel hirtelen 80% egyetért, miközben a 80%-ban hasznos kommentelő meg hirtelen csak 15%-nak tetszik
:D
Aztán meg már apokaliptikus viszonyokat festenek le Nyugat Európáról (mert hogy "ott élnek" ja persze...) miközben Franciaország kivételével mindenhol kevesebb bűncselekmény és gyilkosság történik mint Magyarországon.
Picit kilóg a lóláb. :D
Szánalmas
"Az utóbbi pár évben meg kb. 500 ember halt meg migránsok támadásai során Európa szerte."
WOW.
Ez már majdnem teljes 3%-a az utóbbi 3 évben elkövetett gyilkosságoknak (15 000). És majdnem 0,7%-a az utóbbi 3 év autóbaleset áldozatainak (75 000).
Amúgy meg azok nem migránsok voltak hanem terroristák, sokuknak már szülei is itt éltek.
"Ez már majdnem teljes 3%-a az utóbbi 3 évben elkövetett gyilkosságoknak (15 000). És majdnem 0,7%-a az utóbbi 3 év autóbaleset áldozatainak (75 000)."
És pont 500 - zal több, mintha nem lennének itt migránsok.
Levezetem:
3 év alatt meghal 75000 ember autó balesetben. Idejönnek ezek a vadak, meghal ugyanúgy 75000 ember autó balesetben, és még további 500 a migránsok által.
Most vonjunk ki az egyenlet mindkét oldalából 75000 . et.
Meghalt 500 ember a migránsok keze által.
"Amúgy meg azok nem migránsok voltak hanem terroristák, sokuknak már szülei is itt éltek."
Migráns hátterű, muszlim terroristák, akik hiába éltek itt, nem tudtak integrálódni, ez pont engem igazol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!