Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért rasszisták a magyarok?...

Miért rasszisták a magyarok? Miért gondolják, hogy nyugat-Európának vége van?

Figyelt kérdés

Voltam kinn tegnap külföldön, Bécsben, egy itteni emberek szerint "no go" zónába és nem ,hogy no-go zona ne lenne még valaki lehúzott ablakkal is úgy hagyta a kocsiját, és egy hangos szó nem volt. Nem értem ezeket az előítéleteket. Engem mindig magyarok bántottak. Szerintem a muszlimokkal sincs gond, senkitől nem lehet kérni, hogy ne kövesse a saját erkölcsét ha másik országba megy. Én sem eszek pl. kígyót Távol-Keleten vagy bogarakat.

Mire ez a nagy rasszizmus ? Meg olvastam ,hogy nem biztonságos Nyugat -Európa, ismerősöm aki nem rég jött haza Németországból, meglepődött, hogy határtól hazáig 2 rendőrt látott 250km-n. Itt rosszabb a közbiztonság.

2017. okt. 7. 21:58
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
83%
Te kérdező, miért uszítasz, és miért provokálsz a magyarok ellen? Amúgy egyébként te mi vagy? Piréz, vagy, vagy esetleg gyíkember? És ha nem vagy magyar, akkor miért kínlódsz a világ legnehezebb nyelvén egy olyan fórumon, ahova magyarok járnak?
2017. okt. 8. 00:06
 12/37 anonim ***** válasza:
6%
Norvégia évente kb 25 000 (!) menekültet fogad - mégis egy árja norvég volt, aki pár éve unalmában lemészárolt kb 80 vadidegent, ebből kb 70 gyereket. Na most akkor mivan? Az ilyen eseteket persze nem szokás emlegetni fideszbirkáéknál..
2017. okt. 8. 00:07
 13/37 anonim ***** válasza:
85%

13.

Az utóbbi pár évben meg kb. 500 ember halt meg migránsok támadásai során Európa szerte.

2017. okt. 8. 00:25
 14/37 anonim ***** válasza:
29%

Amúgy azt figyelitek, hogy idesöpörte a szél a szemetet :D

Tele vagyunk narancsos bérkommentelőkkel, picit gyanús, hogy az általában 48%-ban hasznos válaszokat adó kommentelővel hirtelen 80% egyetért, miközben a 80%-ban hasznos kommentelő meg hirtelen csak 15%-nak tetszik

:D

Aztán meg már apokaliptikus viszonyokat festenek le Nyugat Európáról (mert hogy "ott élnek" ja persze...) miközben Franciaország kivételével mindenhol kevesebb bűncselekmény és gyilkosság történik mint Magyarországon.

Picit kilóg a lóláb. :D

Szánalmas

2017. okt. 8. 01:13
 15/37 anonim ***** válasza:
76%
Ne felejtsül el, hogy 150 évig itt voltak a nyakunkon és elhordták a falvakat rabszolgának !!!
2017. okt. 8. 02:18
 16/37 anonim ***** válasza:
48%
2017. okt. 8. 02:22
 17/37 anonim ***** válasza:
14%
Ne felejtsük el 41%-os, hogy mi is pont ezt csináltuk a kalandozásoknak nevezett rablóhadjárataink alatt. Csak a tisztánlátás kedvéért.
2017. okt. 8. 03:19
 18/37 anonim ***** válasza:
4%

"Az utóbbi pár évben meg kb. 500 ember halt meg migránsok támadásai során Európa szerte."

WOW.

Ez már majdnem teljes 3%-a az utóbbi 3 évben elkövetett gyilkosságoknak (15 000). És majdnem 0,7%-a az utóbbi 3 év autóbaleset áldozatainak (75 000).

Amúgy meg azok nem migránsok voltak hanem terroristák, sokuknak már szülei is itt éltek.

2017. okt. 8. 03:25
 19/37 anonim ***** válasza:
88%

"Ez már majdnem teljes 3%-a az utóbbi 3 évben elkövetett gyilkosságoknak (15 000). És majdnem 0,7%-a az utóbbi 3 év autóbaleset áldozatainak (75 000)."

És pont 500 - zal több, mintha nem lennének itt migránsok.

Levezetem:

3 év alatt meghal 75000 ember autó balesetben. Idejönnek ezek a vadak, meghal ugyanúgy 75000 ember autó balesetben, és még további 500 a migránsok által.

Most vonjunk ki az egyenlet mindkét oldalából 75000 . et.

Meghalt 500 ember a migránsok keze által.

"Amúgy meg azok nem migránsok voltak hanem terroristák, sokuknak már szülei is itt éltek."

Migráns hátterű, muszlim terroristák, akik hiába éltek itt, nem tudtak integrálódni, ez pont engem igazol.

2017. okt. 8. 07:12
 20/37 anonim ***** válasza:
78%
A népességnek és a közbiztonságnak lassan, de biztosan vége van ott, és lehet, a gazdaság is megsínyli majd a társadalom afrikai agysebészekkel elárasztását.
2017. okt. 8. 07:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!