Miért rasszisták a magyarok? Miért gondolják, hogy nyugat-Európának vége van?
Voltam kinn tegnap külföldön, Bécsben, egy itteni emberek szerint "no go" zónába és nem ,hogy no-go zona ne lenne még valaki lehúzott ablakkal is úgy hagyta a kocsiját, és egy hangos szó nem volt. Nem értem ezeket az előítéleteket. Engem mindig magyarok bántottak. Szerintem a muszlimokkal sincs gond, senkitől nem lehet kérni, hogy ne kövesse a saját erkölcsét ha másik országba megy. Én sem eszek pl. kígyót Távol-Keleten vagy bogarakat.
Mire ez a nagy rasszizmus ? Meg olvastam ,hogy nem biztonságos Nyugat -Európa, ismerősöm aki nem rég jött haza Németországból, meglepődött, hogy határtól hazáig 2 rendőrt látott 250km-n. Itt rosszabb a közbiztonság.
Ez nem kifejezetten rasszizmus, inkább propaganda. A kormány akkor marad sokáig hatalmon, ha az emberek félnek és bennük a megmentőt, az ország védelmezőjét látják. Közben senki sem veszi észre, hogy szétlopják az országot.
Én külföldön élek, a mindenki által lesajnált és félelmetes Skandináviában, a magyar ismerőseim összerezzentek, mikor mondtam, hová fogok költözni, és azt kérdezték, nem félek-e..?? És erre itt kint a legnagyobb nyugalom van, és nem mellesleg jólét.
Mikor látogatóba hazamegyek, beugranak azok a motívumok, amiket még a suliban az 50-es évek Magyarországáról tanultunk. Fura ezt így megélni, hogy ez nekem feltűnik, de azok, akik akkor tényleg éltek nem veszik észre a párhuzamot a mostani eseményekkel..
"Meg olvastam ,hogy nem biztonságos Nyugat -Európa, ismerősöm aki nem rég jött haza Németországból, meglepődött, hogy határtól hazáig 2 rendőrt látott 250km-n."
250 km -en? Wow.
Én kamionos vagyok 16 éve, 2 millió + km. Meséljek?
Calaisról? Franciaországról?
Nekik mecsetjeik vannak itt, hordhatják tradicionális viseleteiket, vannak halal boltok. Te nyithatnál kocsmát és disznóhúst árusító boltot a Közel - Keleten?
Voltát egy napot Bécsben? Apám, te nagy utazó. Menj el Hamburg, Dortmund bizonyos kerületeibe, vagy Marseilles - be.
Te vagy az egyetlen rasszista 59%-os aki megállás nélkül magyarozik és hazudozik. A gettóban élő muszlimokkal meg óriási problémák vannak és ha lehazudod hogy nincsenek ez akkoris tény marad. Svédországban a nemi erőszakok a bevándorlás kezdete óta 1472%-al nőtt, 1975-ban 421 eset történt, 2014-ben 6620:
A svéd rendőrség honlapja, a nemi erőszak:
és a jelentett bűnözés évről évre nő:
Hol vannak nálunk ilyen gettók ahol ilyeneket csinálnak:
https://www.youtube.com/watch?v=YNdEBvQSeTY
https://www.youtube.com/watch?v=Ulp-7gAot4w
Egyszer volt 2006-ban, ott ez kb félévente megtörténik.
Hol láttál te olyat hogy magyarok csoportosan erőszakolnak nőket az utcán? Mert a muszlimok csinálják:
https://www.youtube.com/watch?v=IpwON8OnZa0
https://www.youtube.com/watch?v=kTxxANdQgVM
Külön szó is van rá az araboknál úgy hívják Taharrush. Hol láttál te olyat hogy magyarok felrobbantják magukat és civilek ellen tömeggyilkosságot követnek el?! Had ne linkeljem már be a rakat elkövetett terrortámadást...
És hiába hazudozol és ferdítesz, meg a magyarokat ócsárlod nektek annyi. Az összes ilyen öngyűlölő PC marhasággal mentek szépen a levesbe, senki nem kér már belőletek.
"Miért rasszisták a magyarok?"
Minden ember az, genetikailag kódolva van bennünk az előítélet. Csak egyesek megpróbálják elfojtani, mások pedig nem.
"Miért gondolják, hogy nyugat-Európának vége van?"
Azért mert hülyék és a kormány valamint a jobbos média is tovább hülyíti őket.
Németországban, München közelében élek. Itt errefelé eléggé sok migráns van: van rengeteg klasszikus értelemben vett migráns a világ minden részéről, illetve eléggé sok a menekült is. Pont nem messze tőlünk van egy menekülttábor (vagy minek nevezzem, néhány konténerház...).
Na most Münchenben is vannak rosszabb környékek az biztos. De Budapesten nagyságrendekkel cifrábbakat láttam (korábban ott éltem). Előfordulnak rablások/utcai támadások, de nem számottevő mennyiségű.
Itt a közelünkben lakókkal még semmi problémám nem volt, sem nekem, sem a környéken lakó ismerősöknek.
Ami valóban problémás lehet, hogy gazdaságilag hogyan fogja bírni a támogatásukat, jelenleg még nincs ebből probléma, remélhetőleg később sem lesz.
Hogy a kérdésre is válaszoljak:
Ez a kormánypropaganda hatása. 4-5 évvel ezelőtt az emberek 90%-nak semmi baja nem volt a muszlimokkal...
"4-5 évvel ezelőtt az emberek 90%-nak semmi baja nem volt a muszlimokkal..."
500 ével ezelőtt meg az emberek 100%-ának volt.
"Ez a kormánypropaganda hatása. 4-5 évvel ezelőtt az emberek 90%-nak semmi baja nem volt a muszlimokkal..."
És ugye Párizs, Berlin, Nizza és a többi is mind kormánypropaganda.....
Bécsben élek, meséljek?
Pár éve 2 sarokra vert agyon egy már kitoloncolt afrikai agysebész egy random nőt az utcán.
Azóta itt az ablakból hallgattam végig egy hajnali késelést, 1 halott. Az elkövető migráns.
Az utolsó 1 hetes. Egy szabadkai srácot késeltek afgánok halálra aki meg akart menteni egy lányt az erőszakoskodó kecskepásztoroktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!