Miért rasszisták a magyarok? Miért gondolják, hogy nyugat-Európának vége van?
Voltam kinn tegnap külföldön, Bécsben, egy itteni emberek szerint "no go" zónába és nem ,hogy no-go zona ne lenne még valaki lehúzott ablakkal is úgy hagyta a kocsiját, és egy hangos szó nem volt. Nem értem ezeket az előítéleteket. Engem mindig magyarok bántottak. Szerintem a muszlimokkal sincs gond, senkitől nem lehet kérni, hogy ne kövesse a saját erkölcsét ha másik országba megy. Én sem eszek pl. kígyót Távol-Keleten vagy bogarakat.
Mire ez a nagy rasszizmus ? Meg olvastam ,hogy nem biztonságos Nyugat -Európa, ismerősöm aki nem rég jött haza Németországból, meglepődött, hogy határtól hazáig 2 rendőrt látott 250km-n. Itt rosszabb a közbiztonság.
24.
Érveken és tényeken alapuló vita? Az nem megy, mi?
"Aztán meg már apokaliptikus viszonyokat festenek le Nyugat Európáról (mert hogy "ott élnek" ja persze...)"
Direkt miattad adtam hozzá linkeket. Vagy a Kurier cikkeit is én hamisítom, hülyegyerek? 😂😂😂
"Amúgy meg azok nem migránsok voltak hanem terroristák, sokuknak már szülei is itt éltek."
Igen szerintem is engedjünk be milliókat, akiknek a gyerekei majd minket gyilkolnak.
Gondolom az jön le nekik.
Másik, sajnálom, hogy több mint 500 ember meghalt feleslegesen, és az összes többi gyilkosság áldozatát is sajnálom, legyen az antifasiszták által megölt ember, akár muzulmánok által megölt vagy keresztények által megölt vagy jobboldaliak által megölt. De most ettől náci vagyok? Úgy veszem észre ha merem sajnálni a kivégzett embereket akkor már nem vagyok toleráns ember, mert nem veszem figyelembe az elkövető jogait, nem tudok sajnálni egy gyilkost. Bár lehet ezért valóban megjárta a lenácizásom.
Örülök, hogy ilyen jó tapasztalatokat szereztél egy nap alatt Bécsben.
Nekem nagynéném él kint Németországban (kisvárosban, tehát nem is olyan vészes helyen) és "kicsit" mások a tapasztalatai...
"És pont 500 - zal több, mintha nem lennének itt migránsok.
Levezetem:
3 év alatt meghal 75000 ember autó balesetben. Idejönnek ezek a vadak, meghal ugyanúgy 75000 ember autó balesetben, és még további 500 a migránsok által.
Most vonjunk ki az egyenlet mindkét oldalából 75000 . et.
Meghalt 500 ember a migránsok keze által."
Ez így van.
Kérdés:
Mekkora gazdasági haszna van annak a 19 millió muszlimnak + az afrikából bevándorolt munkaerőnek?
Tudod ezek az emberek úgy kerültek, ide hogy kellett a munkaerő.
Ha nincs munkaerő akkor csökken a versenyképesség, csökken a gazdasági növekedés ami miatt csökken az emberek elkölthető jövedelme és csökken az állam bevétele.
Ráadásul az alacsony képzettségűek bevándorlása új munkahelyeket teremt az alacsony és közepes végzettséget igénylő munkakörökben ami miatt a helyi lakosságnak is érdeke hosszútávon a bevándorlás ha csökken a népesség. euró. (ami messze magasabb mint a magyar 12 000). Ha feltételezzük, hogy a bevándorlók kevésbé termelékenyek az akkor is minimum 20 ezer euró per fő.
20 000 * 19 000 000 = 380 000 000 000
Azaz az EU gazdaságához legalább 380 milliárd euróval járulnak hozzá a bevándorlók évente. Ez Magyarország gazdaságának a 3-szoros.
Ebből a 380 milliárdból lesz legalább évi 150-200 milliárd euró adóbevétel beleszámítva a közvetett adókat. Ennyivel több jut nyugdíjra, egészségügyre, infrastruktúrára oktatásra, családtámogatásra és a hadseregre.
Ha kivesszük a 19 millió embert a rendszerből akkor a kieső állami bevételek (kevesebb jut egészségügyre, gyógyszertámogatásra) és a csökkenő elkölthető jövedelem (a lakosság kevesebbet tud költeni egészséges életmódra és gyógyszerekre) nem 500 ember halálát fogja okozni évente hanem legalább 50 000-ét. De lehet, hogy 500 000 ezerét. Ki tudja?
Csak Magyarországon évi 30 ezer ember hal meg olyan okoktól amik megelőzhetőek lennének egy jobb egészségügyi rendszerrel, csak nincs rá pénz.
"Amúgy meg azok nem migránsok voltak hanem terroristák, sokuknak már szülei is itt éltek.
Migráns hátterű, muszlim terroristák, akik hiába éltek itt, nem tudtak integrálódni, ez pont engem igazol."
Vannak fehér dzsihadisták is csak jelzem?
Azok sem tudtak integrálódni gondolom. Meg Breivik sem.
Azt kéne megérteni, hogy a gyilkolásra való hajlam nem vallásfüggő. Sőt sok esetben a rasszista előítéletek teljesítik be önmagukat. A feketéknek vagy muszlimoknak sokkal nehezebb munkát találni mint egy fehér európainak, ezért sokuk teljesen jogosan igazságtalannak érzi a helyzetet és úgy érzi a társadalom kitaszítja. Ebből lesz aztán a buzgó vallásosság és később s dzsihád.
Ahol szegénység és reménytelenség van ott előbb utóbb erőszak is lesz.
És ez nem vallásfüggő. Elég csak ránézni Venezuelára és Salvadorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!