Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nyugaton dolgozók, hogy...

Nyugaton dolgozók, hogy bánnak veletek? A magyarokkal? Egyenrangú félként vagy lekezelően? Főként kétkezi munkát végzők és szakik véleményét kérem.

Figyelt kérdés

2017. okt. 7. 10:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Vendéglátásban megfordultam 3 országban 6 év alatt. Lehet szerencsém volt, de én mindig normális főnökséget fogtam ki, otthon még nagyobb szigor, meg sok esetben hülyének nézés volt mint kint bármikor.

Persze hallottam horror sztorikat, főleg osztrák hegyekben szezonozó kollégáktól, ahol a szezon alatt széthajtják őket, nincsenek elegen, ezért 2-3 ember munkáját végzik, a szállásuk meg egy koszos ablaktalan lyuk.

2017. okt. 7. 10:27
 2/4 anonim ***** válasza:
64%
teljesen változó, mindig attól függ milyen emberrel találkozol, alapvetően normálisak az emberek, de vannak csoportok akik előítéletesek (pont mint itthon az agymosott fideszesek a migránsokkal meg brüsszellel)
2017. okt. 7. 10:36
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
Én Ausztriában dolgoztam több helyen is, nekem az a tapasztalatom, hogy a legjobban a bevándorlókkal jöttem ki tehát akit Magyarországon "migránsoknak" neveznek. Aztán a fiatalabb osztrákokkal is jól meg tudtam értetni magam, viszont az idősebbeknél inkább éreztem azt, hogy lekezelőek, komolyabb problémám szerencsére semelyikkel sem volt.
2017. okt. 7. 10:50
 4/4 anonim válasza:

Németországban dolgozom évek óta.

Nem tapasztaltam negatív diszkriminációt egyetlen munkahelyemen sem még, holott többnyire német főnökeim, gyakran kollégáim is voltak.

Vendéglátásban és kereskedelemben dolgoztam eddig.

2017. okt. 7. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!