Hogy békitsem ki a szüleim, meg nagyszüleim, mert anyu mszp-s apuék meg fideszesek?
Ez a legszomorúbb dolog, amit ma olvastam eddig.
Ha egy ilyen marhaságon képesek vitatkozni, akkor nagyon komoly bajok lehetnek. Fontos, hogy nem a te, meg a testvéred hibája, hogy veszekednek, ezt meg kell értened.
sajna semmit se tehetsz
a szüleidnek maguknak kéne belátniuk h.helytelen amit tesznek
esetleg nincs más felnőtt a családban(keresztanya,nagynéni)aki beszélne velük?
én a te helyedben megfognám anyukádat, feldarabolnám, és elásnám a kertbe, (biztos élvezné is) mert annyi esze sincs hogy felfogja mit művelt az mszp 8 évig.
apukáddal meg fogadnék az életére, hogy a fidesz 2x nagyobb válságba taszítja az országot 1 év alatt, mint az összes többi zseni 20 év alatt eljuttatta.
Semmit nem tudsz tenni ellene, ez nálam tapasztalat.
Ide vezet a pártoskodás, ahelyett, hogy a magyar nép egységbe tömörülne.
Százszor írasd le anyukáddal, hogy "Nem szavazok olyanra, aki elkúrta az országot".
Viccet félretéve szerintem még fiatal lehetsz, ha azt mondják hogy úgyse értesz hozzá, tehát a véleményed semmit nem fog számítani nekik.
Tehát az egyetlen megoldás az érzelmi zsarolás. Amikor veszekednek, kezdj el sírni, hogy úgy érzed, őket már nem is érdekled, csak a politikát szeretik. Mondd, hogy úgy érzed az egész a te hibád. (De igazából ne érezd úgy, mert nem az!!!)
a szüleid hülyék..már bocsi
ennyi eszük van.
52
Bezzeg a nemzeti radikalizmus gondolom, az maga a csodaszer és a gyógyír. Pártkatona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!