Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Lidl...

Mi a véleményetek a Lidl "csonkítsuk meg a templomokat" akciójáról?

Figyelt kérdés
2017. szept. 10. 15:10
1 2 3 4 5
 41/43 Empatikus válasza:
Bakker, ennyi idióta liber érvnek nevezett baromságot még nem olvastam. Menj már el az arab világba és mond már meg nekik, hogy vegyék már le mindenhonnan az iszlám jelképeket, mert az sérti a buddhistákat, hindukat, zsidókat, keresztényeket és legfőképp az ateistákat. Tudod mi lenne a válasz? Térdre hitetlen kafír, örülj ha meghagyjuk az életed, de minimum 50 botütés lenne a jutalmad, vagy megkövezés egyébre már nem is merek gondolni. Egyetértek az egyik előttem szólóval, hogy a világ attól színes, mert ennyiféle kultúra, népszokás - Uram bocsáss meg - ennyiféle vallás van. A liberek Istennek képzelik magukat, hogy rendezkednek a világban, s aki nem tetszik nekik azt eltüntetik a földről?! Egy szürke masszát akartok az emberiségből csinálni? Egyenlőség? Testvériség... stb? Ilyen nincs, mert nincs két egyforma levél sem a fán! Ez természetellenes amit elképzelnek! Ez volt a kommunizmus ideológiája, s most ugyanezt akarják csak neoliberalizmusnak hívják. Az ördögi az egészben az, hogy az embereket vallásokat uszítanak egymásra, mert a cél szentesíti az eszközt ugye? Jelenleg a muszlimok a céljaik érdekében negtűrik a libereket, de csak addig amig valahol nem kerülnek többségbe, mert akkor az Isten irgalmazzon nekik. Ezen kéne elgondolkodni nem itt ellenkezni azzal ami a napnál is világosabb. A liberek nem a békés egymás mellett élés hívei hanem olyan mint a rákos burjánzás ami mindent kipusztít magakörül s végül maga is megszünik, tehát értelmetlen az egész.
2017. szept. 13. 10:29
 42/43 anonim ***** válasza:

Uramfia !

Mi a baj a LIDL-lel?

Csak nem állt össze Sorossal?

2017. szept. 13. 13:27
 43/43 anonim ***** válasza:

Ha jól értem a kérdést(néhány választ is el kellett hozzá olvasnom), de ha igaz, az történt, hogy a LidL egy portékáját, szolgáltatását valami számomra rejtélyes okból görög városképpel reklámozza.

S leretusálták a képen látható toronyról a keresztet.

Igazság szerint jó lenne tudni, mit reklámoznak így konkrétan? Meg azt is, ez a reklám „hadjárat” hol történik? a hazai(magyar) LidL-hálózatban, vagy netán internacionálisan? A LidL u.i. nemzetközi cég.

Érdekesnek tartom, hogy a LidL-t ezügyben ezek szint megkérdezték(ki, hol, mikor, hogy?)

Azt pláne érdekesnek veszem, hogy a LidL azt válaszolta volna, hogy nem keresztény érzékenységeket nem akarta ingerelni. Engem személy szerint hidegen hagy a probléma, irigyellek is titeket, hogy ennél komolyabb bajotok nincs!

Az, hogy ez nektek probléma, s hogy nem egy válasz meglehetősen indulatosra sikeredett, ez a két dolog mégis csak arra int, hogy itten megnyilvánul a magyar társadalom intoleráns betegessége.

Ennek fényében, lehetséges, hogy sztem mégis a LidL-nek van igaza!

2018. aug. 1. 20:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!