Mi a véleményetek a Lidl "csonkítsuk meg a templomokat" akciójáról?
Uramfia !
Mi a baj a LIDL-lel?
Csak nem állt össze Sorossal?
Ha jól értem a kérdést(néhány választ is el kellett hozzá olvasnom), de ha igaz, az történt, hogy a LidL egy portékáját, szolgáltatását valami számomra rejtélyes okból görög városképpel reklámozza.
S leretusálták a képen látható toronyról a keresztet.
Igazság szerint jó lenne tudni, mit reklámoznak így konkrétan? Meg azt is, ez a reklám „hadjárat” hol történik? a hazai(magyar) LidL-hálózatban, vagy netán internacionálisan? A LidL u.i. nemzetközi cég.
Érdekesnek tartom, hogy a LidL-t ezügyben ezek szint megkérdezték(ki, hol, mikor, hogy?)
Azt pláne érdekesnek veszem, hogy a LidL azt válaszolta volna, hogy nem keresztény érzékenységeket nem akarta ingerelni. Engem személy szerint hidegen hagy a probléma, irigyellek is titeket, hogy ennél komolyabb bajotok nincs!
Az, hogy ez nektek probléma, s hogy nem egy válasz meglehetősen indulatosra sikeredett, ez a két dolog mégis csak arra int, hogy itten megnyilvánul a magyar társadalom intoleráns betegessége.
Ennek fényében, lehetséges, hogy sztem mégis a LidL-nek van igaza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!