Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Lidl...

Mi a véleményetek a Lidl "csonkítsuk meg a templomokat" akciójáról?

Figyelt kérdés
2017. szept. 10. 15:10
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
24%
Szánalmas vergődésnek tartom ezt az őskeresztények részéről. Az a szakadt templom nem fizetett a reklámért akkor meg mit vinnyognak?
2017. szept. 10. 15:15
 2/43 anonim ***** válasza:
65%

Az érvelés szerint azért retusálták le a keresztet mert ők a "színes világban hisznek".

Annyira színes hogy a kereszt már nem is tartozhat bele. 😃 👏

Szánalmas.

2017. szept. 10. 15:22
 3/43 anonim ***** válasza:
38%

Lehet neked kimaradt de akad bőven európai ország ahol van lidl és muszlim a lakosság 90%-a. Egy multi nem engedheti meg magának hogy egy vásárlót is veszítsen valami vallási agyhalottkodás okán.

2017. szept. 10. 15:28
 4/43 anonim ***** válasza:
84%

Ökrök - az a véleményem.

A templomokon - keresztény, görög templomokon - kereszt van. Meglepő, de van. A görög ételek, ízek, életérzés népszerű, maga is sokszor jártam ott, szeretem ezeket a termékeket.

No most ha a Lidl görög utcaképpel, látképpel kívánja a termékeit reklámozni, akkor nagy a sansz arra, hogy ott feltűnik valami keresztény jelkép, kereszt, egy - egy nagy szakállú pópa vagy hasonló. Ez Görögország, ezek ilyenek, lehet szeretni őket (én szeretem), vagy nem, de ők ilyenek, ez van.

Megtehették volna, hogy nem templommal reklámozzák a cuccaikat, hanem mondjuk az Akropolisszal, egy korinthoszi oszloppal vagy valamely más, a görögökre jellemző, de nem vallásos képpel. Nem, ők templomot választottak. Na de azon kereszt van, a kutya istenit!

Erre leretusálták, mondván, nem akarják megsérteni senki érzéseit - ez jó, csettint elégedetten a liberális - no de felszisszen a keresztény és a görög, mert ő viszont vérig van sértve.

Rövidebben: amennyire azok számára akinek sértő ott a kereszt, legalább annyira sértő azok eltüntetése a keresztények számára.

Tény: a kereszt a valóságban ott van a kupolán.

Kérdés: ki itt Európában a fontosabb tényező? Ki sértődjön meg inkább, a keresztény, vagy a muszlim?

És ha egyik vagy másik, akkor miért?

Vigyázat! Én itt és most nem foglalok állást. A kereszt ott van jó rég. Nem én tettem oda, nem a Lidl. Leretusálták. Miért?

Mondják meg nyíltan az okát: tojunk a keresztények véleményére, csak a muszlimok ne sértődjenek meg.

Vagy valami hasonlót. De ne beszéljenek félre.

2017. szept. 10. 15:31
 5/43 anonim ***** válasza:
80%

"Egy multi nem engedheti meg magának hogy egy vásárlót is veszítsen valami vallási agyhalottkodás okán."

De így meg keresztényt veszít. Azt megengedheti magának?

2017. szept. 10. 15:32
 6/43 anonim ***** válasza:
47%

Mert szerinted mielőtt az egyház balhét csapott valaki is észrevette? Amúgy meg mindig kevesebb fanatikus keresztény van Európában mint muszlim. Tetszik vagy nem ez a helyzet.

2017. szept. 10. 15:33
 7/43 anonim ***** válasza:
34%
#2, ha azt mondom, holnap eső lesz, te azt úgy fogod érteni. Már az égből is migránsok potyognak. Ennyit az értelemről.
2017. szept. 10. 15:35
 8/43 anonim ***** válasza:
74%

'Az nem számít a habzó száju liberálisok szerint'

Kezdjük ott, mi számít nekik?

2017. szept. 10. 15:40
 9/43 anonim ***** válasza:
44%

Azért kíváncsi lennék, hogy ha nincs a Le Figaro cikke és más média sem cuppan rá akkor vajon hány embernek tűnik ez fel Európában vagy Magyarországon?

Szerintem azok közül akik pl itt is állást foglaltak pro vagy kontra a boltban egyikőtök sem nézi meg mi van a kibszott joghurt csomagolásán :D :D

2017. szept. 10. 15:48
 10/43 anonim ***** válasza:
15%

'Azért kíváncsi lennék, hogy ha nincs a Le Figaro cikke és más média sem cuppan rá akkor vajon hány embernek tűnik ez fel Európában vagy Magyarországon?'

Ugyan már, valamit le kell közölni az olvasottság érdekében :D

2017. szept. 10. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!