Hogyhogy a londoni lakóépület toronyház nem égett porrá több óra hatalmas lángoló égés után, a WTC épületei pedig csak pár órát füstölögtek mégis hárman is rommá dőltek az irányított robbantás iskolapéldája pontosságával?
Mert mi, akik így gondoljuk, csak idióta összeesküvéselmélet-hívők vagyunk???
Most fel lehet újra kapni a témát, mert van egy friss példa, hogy egy épület nem dől rommá a tűztől akkor sem, ha messze gyengébb, mint a WTC acél-épületei voltak.
A WTC épületei a világ egyik legerősebb szerkezetű felhőkarcolói voltak.
MAdridban szintéén volt egy 20 órán át égő (hatalmas lángokkal) felhőkarcolótűz 2006-ban, amely eloltása után még gond nélkül feltettek egy darut a tetejére az újjáépítéshez. Az szintény gyengébb volt a WTC-nél, tovább égett, sokkal nagyobb lángokkal, mégis az acélváz sértetlen maradt.
Kérdező tegyél fel magadnak egy fontos kérdést: miért jó hülyének lenned? Megéri ez neked, hogy hülyének állítod be magadat?
,,Nézz utána, hogy volt-e nagyértékű biztosítás kötve rá 2001 július körül."
Megint az van, hogy mindenbe próbálod bemagyarázni az elméletedet, csak azért, hogy a szervezeted boldogság hormont termeljen a számodra és ettől jobb kedved legyen. Szerinted egy júliusban kötött biztosítás közvetlen bizonyíték az összeesküvés elméletedre. Miért olyan meglepő számodra, hogyha valaki biztosítást köt egy olyan épületre, ami elég nagy eséllyel lehet terrortámadás célpontja. Akkor szerinted most minden portugál, akinek a házán tűz esetére biztosítás volt kötve valójában egy összeesküvés résztvevői, akik a pénzért egész Portugáliát felakarját gyújtani? Kb. ilyen szintű amiket írsz.
,,Volt-e áramszünet és szerelők az épületben szeptember 8-9-én, majd erről meséltek-é s híradások."
Képzeld megemlítették, hogy karbantartásokat végeztek, ami miatt le kellett kapcsolniuk az áramot aznap. Leírom megint: nagynéném kint él New Yorkban, 2001-ben is kint élt, elég jól elmondta milyen infókat mondanak a kinti híradásokban.
,,Neked is kint élő rokonod számolt be a WTC7 összedőléséről, TE miért nem láttad a hírekben akkor?"
Mivel én Magyarországon lakok és a magyar média elsődlegesen az Ikertornyok elleni támadást választotta fontosabb hírnek. Mucsaröcsögén miért kellett volna 20 órában beszámolni az összes épület elleni támadásról? Nem, nem hallgatták el kint se. Leírom megint: Nagynéném kint él, és 2001-ben is kint élt New Yorkban. Beszámoltak a WTC7 elleni támadásról is.
,,ráadásul az idő kód a videón September 12-ét mutat, majd amikor erre a szkeptikusok rákérdeztek, a hadsereg válasza ez volt: well, we don't know"
Dolgoztam már biztonsági kamerákkal, röhejesen könnyen képesek meghülyülni az időérzékelőjük. Nekünk is volt olyan, hogy 2015-s felvételt 1978-asnak írt ki és nem tudtuk miért. 2001-ben meg még ennyire se volt. A roncs meg el lett mondva számtalanszor, hogy a törmelék alatt voltak a darabjai.
Téged továbbra se érdekel az igazság, téged csak az érdekel, hogy az elméleteiddel azt mondogasd magadnak te kiválasztott vagy, te nem vagy átlagos ember, ezzel termelve magadnak boldogság hormont. Emiatt képes vagy hülye emberek hülye emléleteit elhinni, amit már 16 éve folyamatosan cáfolnak. Továbbra se bírod megérteni, hogy Bush meg Larry kishalak, tőlük vannak 1000x nagyobb befolyással rendelkező emberek, akik, ha tényleg igazad lennének rég megszerezték volna a szükséges információkat és életük végéig börtönbe küldték volna a résztvevőket azért, hogy fillérekért felvásárolják az értékeiket. Ezt kellene megértened, hogy vannak sokkal komolyabb befolyással rendelkező emberek, akik próbálták bebizonyítani az elméletedet és mégis felsültek, mert kiderült egyik érvük se helyén való, akkor miért pont egy Mucsaröcsögéről írt unatkozó magyar embernek lenne igaza ebben a témában, akit valójában nem is érdekel a téma, csak így termel magának boldogság hormont.
S a felsorolt gyanús körülmények brutális egybeesése, plusz a tény, hogy kivétel nélkül minden kérdésre tudtak pontos hivatalos választ adni bizonyítékok megsemmisítése után, mellesleg Mucsaröcsögén a 8.00-t néztem aznap, meg a következő napokon, s ott is csak az v ikertornyokat mutatták, valójában a WTC7 összedőlését én annó se nem láttam, se nem hallottam, csak jóval később, s sokan azóta sem. Egyik haveromnak kb egy hete említettem, ő még nem tudott róla, hogy 3 épület dőlt össze.
Az előző hozzászólásomnál keresd a repülőgép roncsokat.
És a New York--iak, mitől hallottak robbanásokat a földszinten? Kb 73 emelettel a becsapódás alatt?
Nem is gondolod, hogy a 2-3 nappal előtte történő szerelés meglocsolt biztonsági rendszerek esetleg felettébb gyanúsak?
Nem gondolod hogy ez pont egy olyan motívum ami lovat ad azok alá akik az összeesküvést hiszik el?
Nem gondolod hogy a terrortámadás ténye sokkal hihetőbb lenne, ha ez a szerelős dolog nem történt volna meg az előtte való hétvégén?
Soha sem értettem azokat az embereket akik dogmatikusan ismételgetnek tv híreket, átmenve egy másik topicba meg hazug libsi vsgy Fidesz médiáznak, hogy mennyire hazug.
Ha azt kérdezed, hogy miért van az, hogy politikusok bármit megtehetnek elszámoltatás nélkül, akkor ez az eset egy jó példa. Sajnos a média embereket leszoktatott a gonlkodásról. Aki jogos kérdéseket tesz fel, azt lehülyézik. Már lassan abban is kezdek hinni,hogy tényleg vannak bérkommentelők. El sem olvassák a belinkelt forrásokat, de automatikusan hülyéznek.
Úgy látom, hogy a gondolatrendőrség a netet is elérte.
Biztos nem kap érte pénzt aki itt UFO-zott, de már a 60-as 70-es években előadásokat tartottak arrók, hogy hoznak nevetséges helyzetbe hiteles információkkak rendelkezőket. Elkezdik különböző fórumokon egy kalap alá venni UFO-kkal, gyíkemberekkel, stb, és aki esetleg ismerkedne atémával, egyből legyint, hogy egy újabb bolond, pedig amiről beszél, az nagyon is fontos.
Igaza van az előzőnek, meggyőzni nem tudod ezeket, nem is lehet. Legfőbb érvük a "nem szokványos, palacsinta elv, a hülye vagy, a miért nem beszél róla a TV", miközben nagyon sok, éveken át írt tanulmányt publikáltak már, de nem hajlandóak elllvasni,nvagy nem is tudják, mert főként angolul van. Itt nem palacsintákról van szó, valódi mérési eredmények vannak.
De nézzétek meg a politikai körülményeket is. Erre is van mód.
Szerintem leírtam mindent. Nem fogok ide járni bizonygatni semmit. Aki nem szentel rá legalább egy napot, hogy átolvasson tanulmányokat, annak legfőbb érve a hülye marad, velük pedig felesleges vitatkozni, mert nincs miről. Ha 30 év múlva Európában többségben lesznek a muszlimok, akikmszaporodnak majd mint a nyulak, nálunk meg a szaporodásképtelen homoszexuálisokat támogatják, késő lesz észbe kapni. Hogy a kettő hogy függ össze? Hülyézés helyett tessék gondolkodni.
Tedd fel megint a kérdést magadnak kérdező: biztos megéri hülyének lenned? Erről beszéltem előbb. Nem vagy hajlandó értelmezni a mondataimat, inkább fújod a betanult szövegeket ezzel termelve magadnak boldogság hormont. Írhatunk mi neked bármit, akkor se fogod elfogadni. Megcáfolhatunk téged kismmilliószor, akkor se fogod elfogadni a választ, mert neked az kell, hogy beavatott legyél úgymond a ,,titokban". Neked ezt jelenti a boldogságot. Hiába, hogy kint tőled nagyobb emberek is égtek fel ezekkel az elméletekkel, te akkor is csak mantrázod az elméledet. Nem a Szeptember 11-ről mantráznál itt, akkor arról, hogy a gyógyszergyárak direkt mérgezik az embereket, valójában a CIA fejlesztette ki az AIDS betegséget a homoszexuális férfiak ellen, még mai napig élnek óriások Skandinávia területén, stb. Neked csak a lényeg, hogy beavatott legyél, elmondhasd te olyat tudsz, amit a többiek nem.
Megcáfoltam, hogy állításoddal ellentétben kint igenis beszámoltak a WTC7-ről is, erre mi a válasz? Te az itthoni Híradóban nem láttad sose meg a haverod is tőled tudta meg. Magyarországon az emberek 90% nem is ismerte a WTC7-et, nem is tudta eszik-e vagy iszák, te se tudtad míg meg nem találtad az összeesküvés elméleted honlapját.
Cáfolhatnám tovább az elméleteidet, de a végén elérnénk azt a szintet, amikor már azzal érvelnél, hogy igenis kamu a Szeptember 11, mert nálad egy fokkal világosabb a fű, mint nálam. Nem, nem azért, mert jók az érveid meg igazad van mielőtt ezt mesélnéd be magadnak további boldogság hormont termelve, mivel ez lenne a következő lépésed. Van egy bizonyos szint, ami után nincs értelmeve normális észérvekkel meggyőzni a másikat, a túlságos személyeskedésid meg nem akarok eljutni, bármennyire is ez az egyik célja az ilyen összeesküvős elméletes kérdéseknek.
Oké. Akkor megmutatod nekem végre a Pentagon környékén készült képeken a 60 tonna acélroncsot?
A miértekre kategorikusan nem válaszolsz.
Említették a híradások, hogy pedig épp most a hétvégén fejlesztették a számítógépes rendszereket?
Nyilván nehéz az információ erdőből kiszűrni, hogy mi igaz meg mi nem.
De a tény, hogy tucatnyi (igen, tucatnyi) a gyanús körülmény, eléggé erősíti az összeesküvés valószínűségét.
Az Operation Northwood-ról hallottál-e? Nézz utána.
Például azt nem hiszem hogy ne járt volna ember a Holdon.
de azzal kapcsolatban egyéb összeesküvéselméletet olvastam amit viszont nem veszek be csak úgy, de nem is zárom ki.
egyszerűen arról nincs elég információm hogy véleményt mondjak.
egyesek szerint a Holdra azért nem járkálunk azóta is,
mert valami miatt úgy tűnt valakinek talán azoknak akik jártak, hogy a Holdat már igenis birtokba vette egy idegen faj, így jobb lehet ha mi békén hagyjuk.
erről a témáról messze kevesebb információm van mint a világ Kereskelemi Központról, ráadásul messze nehezebben hihető, mivel ezt nem lehet megalapozni politikai és üzleti érdekekkel.
és szerinted repülőgép roncsokat fehér inges nyakkendős emberek szoktak kézzel elcipelni (ráadásul letakarva, ki tudja, mit cipeltek) mint a Pentagonnál történt?
ezek szerinted egyáltalán nem gyanús motívumok?
Vagy aki nem veszi be fenntartások nélkül azt amit a hírekben mondanak az egyértelműen hülye?
Te is tett fel magadnak a kérdést szerinted én nem tudok angolul?
Felsoroljam a könyvek címeit amiket elolvastam angolul?
Angolra van állítva a telefonom hogy szokjam angolra van állítva számítógépemen mindenhogy szokjam.
11 éve az angoloknál élek és dolgozom, nem mosogatok hanem emberekkel is beszélek. Az összes kollegámmal angolul beszélek mivelhogy szinte csak az van.
Minden hivatalos ügyemet angolul kell intéznem szinte már gondot okoz magyarul.
Meglepődöm mikor Magyarországon azt mondjak hogy PayPass, ugyanis azt Angoloknál úgy mondjak hogy contactless.
A mai napig ki vagyok akadva azon hogy azt hiszik a magyarok hogy az angoloknál bevásárlóközpontot plázának hívják, holott annak angol neve: mall. Ha azt mondod Plaza fogalmuk sem lesz miről akarsz beszélni.
Ja igenis én annak idején egy megyeszékhelyen tehát nem egy tanyán a CNN-t néztem és nem azt amit a magyar csatornák adtak.
És sokkal később láttam csak olyat hogy a hetes épület is összedőlt akkoriban miért nem mutatta meg azt a CNN?
valójában megemlített égre csak úgy futólag gyorsan megemlítették és többet nem beszéltek róla hátha az embereknek az ágyába az nem épül be annyira. És ez még sikerült is nekik mivel sokan a mai napig nem tudnak róla hogy az is volt.
Nem ugyanaz az eset amit viszont vegyél észre hogy az épületek összedőlése állítólag a tűztől történt. És íme a hetes épületbe nem ment bele semmiféle repülőgép.
Tudod már hogy mi az az Operation Northwood? Egy mára nyilvánosságra hozott amerikai hadművelet, amit másokra kentek, hogy háborús ürügyet szolgáljon.
Megmutattad már a gép roncsokat a Pentagonnál? azt a több 100 tonnát?
Amúgy 115 tonna, az nem több 100 tonna, hanem 115ezer kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!