Orbán Viktor helyesen választott pályát?
Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 13:33
1/20 anonim válasza:
Nem! Ment volna inkább történésznek, focistának vagy levéltárosnak.
2/20 anonim válasza:
Nem, tehetséges focista lehetett volna belőle
3/20 anonim válasza:
Egyenlőre igen, ha rendbe rakja az országot akkor pedig 100%-ig biztos:)
4/20 anonim válasza:
Attól tartok az elsőnek lesz igaza...eddig úgy tűnik csak levegőbe beszélés van és attól tartok ezt láthattuk is előre.De ne legyen igazam!
5/20 anonim válasza:
Igen. De ehhez kell egy olyan társadalom is, amelyik a pofátlan hazudozást, a kétszínűséget, az ájtatosságot, a mázos szónoklatokat és az alamuszi viselkedést többre értékeli a szakértelemnél, a haza iránti alázatnál illetve az érdemi munkánál.
6/20 anonim válasza:
Ha majd megtanul 2 mondatot papír nélkül elmondani, elkezdek rajta gondolkodni, hogy jól választott-e. Addig is...
7/20 anonim válasza:
A maga szempontjából biztos. Ha 20 éven át felszínen tudott maradni, sőt meghatározó tényező lehetett a politikában, ez őt igazolja. Én viszont jól ellettem volna nélküle, sőt szerencsésebbnek tartottam volna, ha mondjuk szőlősgazda lett volna belőle.
8/20 anonim válasza:
Jogi diplomája van,amit itt nem sokan mondhatnak el magukról,tehát csak az irigység beszél belőletek.Amúgy a képviselők többségének,2/3-ának jogi végzettsége,vagy közgáz diplomája van.Ez nem igazán mondható el a Jobbikról,ahol a többségnek csak középfokú végzettsége van,csak 1-2-nek van komolyabb diplomája.
9/20 anonim válasza:
Mérnök vagyok és közgazdász, sikeres vagyok a szakmámban. A jogi diplomáját senkitől sem irigyeltem még. Azt hiszem innen nézve van némi jogalapom ítélkezni...
10/20 anonim válasza:
Elmehetett volna focistának, abban sok sikere lehetett volna. Esetleg elmehetett volna egy középszerű jogásznak, esetleg egy jogi előadónak valamelyik céghez. Egyébként, mint jogász, nem egy nagy tehetség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!