Miért kell már megint tüntetni?
"A sok zombi tönkreteszi az országodat, te meg próbálod megtenni amit lehet, hogy megmetsd. Ez már gyerekes."
-kérdező
NEM az emberek 2T/3-a választotta meg a kormányt.
Akik megválasztották,azok most is istenítik a Fideszt. Akiknek elege van belőlük, az tüntet.
(2/3=66%)
FIDESZ-KDNP (44,37 százalék, 2.132.996 szavazat)
Szóval 3 nap:
Péntek-> Orbán rádió mondott dolgokat
Hétfő-> Gyorsított eljárás, kormányzati érdekre hivatkozva
Kedd-> Egyedül a Fidesz-KDNP képviselői szavaztak igennel
Diák, tanárok, egyetemi professzorok, rektorok, külföldi értelmiségek, magyar értelmiségek. stb. stb. stb. NEM tetszésüket fejezték ki a törvény módosítással kapcsolatban.
Szóval minden szakmai véleményt nékülözve, vita nélkül azt tehetnek amit csak akarnak???, mert a választók 44% erre a pártra szavazott???
Heineken ügy->
CEU->
Mi a következő, amiben ez a kormány szakmai véleményt akar fogalmazni és nevetséges indokkal a nyilvánosság előtt megindokolni???
Szerintem ezért.
(Lehet Mari néninek elég, ha Orbán azt mondja: egyenlő feltételeket kell teremteni a magyar egyetemek számára.
Illetve másoknak "Soros".
De nekem nem igazán, mert azt látom:diákok, egyetemi oktatók, egyetemisták máshogy gondolják.(nem mellesleg én is))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!