Mi volt már megint Kölnben?
Jól van, nem kell a rizsa.
A kérdésre válaszolj.
"Mind két hír szerint több százan őrizetben.
Miért?"
Megelőző jelleggel, azt is írja a cikk. Valószínűleg pattogtak már eleve, és inkább elzárták őket előre. Mint amikor a rendőr inkább elveszi a részeg kocsikulcsát, még mielőtt autóba ülhetne.
Az volt, hogy míg egy magyar nő, ha megfogdossák a seggét odébbáll, a német feljelentést tesz.
Hasonló mint amikor pattog a kormánypropaganda, hogy Svédországban mennyi szexuális bűncselekmény van.
Azt már elfelejti hozzátenni, hogy Svédországban a fenékfogdosás is annak számít, és egy svéd nő azt be is jelenti. Magyarországon meg a tényleges nemi erőszakot is leszarják, hogy javuljon a statisztika.
Egész évben csendben vannak, de december 31-én az észak-afrikaiak több ezer fős hordába verődve(by m1 híradó) elmennek csoportosan nőket erőszakolni a főtérre. Igazi királyi tv színvonal.
Rákerestem angolul a témára, gondoltam tele van vele a világsajtó, de semmit nem találtam róla. A kölni rendőrség szerint igazoltattak sok bevándorlót, de semmilyen bűncselekmény nem történt, eseménymentes szilveszter volt Kölnben.
"Két szexuális bűncselekményről tettek bejelentést"
Leírom betűvel KETTŐ, ez egy több milliós városban egy másik nap is megtörténik...nem csak Szilveszterkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!