Mi volt már megint Kölnben?
1.Olyan nincs, hogy megelőző céllal őrizetbe vesznek több száz embert.
2.Nem a média hazudik, hanem ti. Ott van a német forrás, szal nem kell MTI-zni.
3.Nem a nő hibás azért, mert nem takarta el magát telibe.
3.Gondolom a tavalyi Kölnt is csak Orbánék fújták fel, valójában móka meg kacagás volt az egész.
4.Az, hogy bejelenti egy svéd nő, még nem lesz bűncselekmény(újabb hiba, ami prezentálja azt, hogy fogalmatok nincs miről beszéltek, csak visszabüfögitek azt, amit valahol hallottatok). Ahogy ezt bizonyítani is kell meg hónapokig bíróságra járkálni.
Másrészt az, hogy ennyi bűncselekmény van, még mindig, azt jelenti, hogy a svédek képtelenek megoldani a problémát.
"A kérdésre válaszolj."
Emberek buliztak, rendőrök dolgoztak, egyesek pedig bűncselekményeket követtek el.
Látok sokaknak nehezére esik értelmezni a kérdést :)
Vagy csak nehezen viselik a tényeket? ;)
Semmiség, a szociokulturális integráció elkerülhetetlen súrlódásai.
A német tartományi ügyészség már vádat emelt olyan kölni polgárok ellen, akik elmulasztották felkarolni azokat a menekülteket, akiknek segítő kezet kellett volna nyújtaniuk, és jobban megismerni ezen új polgárok értékrendjét.
"lyan szép, hogy a liberálisok, akiknek elméletileg missziójuk, hogy a nők jogait védjék, most a nőket teszik felelőssé a nemi erőszak miatt, ha migráns a tamadó. "
Ezt úgy hívják, hogy rasszizmus.:)
Szánalmas, de ez van.
# 11/16 Időpont ma 09:18
"1.Olyan nincs, hogy megelőző céllal őrizetbe vesznek több száz embert."
Az M1 hazudta, nem én.
"2.Nem a média hazudik, hanem ti. Ott van a német forrás, szal nem kell MTI-zni."
Miben is hazudunk?
"3.Nem a nő hibás azért, mert nem takarta el magát telibe."
Ez így van.
"3.Gondolom a tavalyi Kölnt is csak Orbánék fújták fel, valójában móka meg kacagás volt az egész."
És ezt ki is mondta most? Ja, senki.
"4.Az, hogy bejelenti egy svéd nő, még nem lesz bűncselekmény(újabb hiba, ami prezentálja azt, hogy fogalmatok nincs miről beszéltek, csak visszabüfögitek azt, amit valahol hallottatok). Ahogy ezt bizonyítani is kell meg hónapokig bíróságra járkálni."
Nem kérlek, a kormánypropaganda folyamatosan azt böfögi, hogy hányat _JELENTENEK_ be. Azaz hány esetben történik feljelentés. Nem ítélet, feljelentés. Szóval inkább te nem tudod, hogy én miről beszélek.
"Másrészt az, hogy ennyi bűncselekmény van, még mindig, azt jelenti, hogy a svédek képtelenek megoldani a problémát."
Amit nem is mondtam. Példaként hoztam fel, miképp hazudik a kormánymédia.
# 15/16 Időpont ma 09:39
Hol látsz te itt egy ilyen liberálist? Ja, hogy azt kell ilyenkor magadnak mantránzod, ha egy ember így gondolja. Értem.
Köln egy több, mint 1 millió lakosú város.
Budapesten kb 200 bűncselekmény történt egy nap, az elmúlt évben. Budapest lakossága 1,7 millió.
Ha figyelembe vesszük, hogy szilveszterkor a legtöbb ember ünnepel (iszik), a szokásosnál több bűncselekmény történik ekkor, Budapesten, ahol jelenleg nem igazán vannak migránsok is történik több szexuális zaklatás, sőt akár nemi erőszak...
"Mi volt már megint Kölnben?"
Hagyományőrző mulatság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!