Ez most komoly megint? Tényleg kussban kéne amradni romániában?
01.00
ha itt arról énekelne egy másik ország zenekara, hogy el kellene venni tőlünk területeket, akkor te tapsolnál nekik a koncerten?
02.34
a te szemszögedből más...
a románok szemszögéből ez meg már az ő területük 3-4 generáció óta.
amúgy az ezer év alatt pár száz évig volt ez török meg osztrák terület is. ha egy osztrák nacionalista zenekar lépne fel Budapesten és követelné a dalaiban az ország felét, és hogy ragadjanak fegyvert ezért az emberek, akkor az szerinted ezek szerint rendben lenne?
csak kíváncsi vagyok, hogy mennyire vagy képes a saját szemszögeden kívül is értelmezni egy helyzetet.
Nem értem miért kell ezt a Trianoni szerződést emlegetni állódóan. A párizsi sokkal durvább volt, azt mégsem szidjátok.
Tényleg nem értem.
A románok nagyon paranoiásak, és van nekik egy kisebbségük ami ellen uszulhatnak. (Tényleg, ilyenkor hol a sok "jogvédő?)
Pedig ez nincs olyan érdekes, mint a púniós "humanista" gittegyletek, egyéb izék ilyen-olyan aláírásgyűjtése az ország ellen, olyankor nem jönnek egyesek a "külföldiek beleavatkoznak így-úgy" dumával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!