Mi a véleményetek arról a kettős mércéről miszerint a Holokauszt™ szörnyű és elfogadhatatlan megkérdőjelezhetetlen, viszont aki szóvá teszi a palesztin népirtást az egyből antiszemita hazug, terrorista párti?
Ja, bocsi, nem frissítettem időben. Elnézést. :S
23-04-es.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:10
azt az első válaszolónak írta, félreértés ne essék
A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:13
fejtsd ki kérlek. bírom amúgy h kaptam eddig vagy 3 jelzőt, de egy érvet indokot nem sikerült írnotok, ti akik engem ócsároltok
A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:19
ne offolj, a kérdésre válaszolj és megkérek mindenkit hogy a személyeskedést fejezzük be. honnan veszed hogy jobbikos vagyok? engem csak az igazság érdekel, ha az szdsz hozza el akkor az szdsz ha a jobbik akkor a jobbik.
Te miről beszélsz? A Holokauszt bizonyított történelmi tény. Csak mostanában divat tagadni.
Ettől függetlenül szerintem a tagadást nem kellene büntetni, maximum iskolába küldeni őket.
Mostanában tényleg divat tagadni a holokausztot... Meg régóta divat gyűlölni a zsidókat is... Noha én az arabokat jobban gyűlölöm... Gyűlölöm
-a csecseneket Beszlán miatt: 150 túsz halott, 704 sebesült,
-a palesztín öngyilkos merénylőket, mert Qrvára nem azokon állnak bosszút, akiken kellene, hanem ártatlan embereket gyilkolnak, akik csak élni szeretnének, mint bárki ezen a Földön
-az arab társaikról nem is beszélve
-Észak Koreát
"Holokauszt™ "
Basszus ezen jót röhögtem:-)))
Hála égnek ezt még nem bünteti a törvény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!