Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról a...

Mi a véleményetek arról a kettős mércéről miszerint a Holokauszt™ szörnyű és elfogadhatatlan megkérdőjelezhetetlen, viszont aki szóvá teszi a palesztin népirtást az egyből antiszemita hazug, terrorista párti?

Figyelt kérdés
khm az egyikre van bizonyíték a másikra nincs. mindenki döntse el melyik melyik :)
2010. máj. 12. 22:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ja, bocsi, nem frissítettem időben. Elnézést. :S

23-04-es.

2010. máj. 12. 23:11
 12/22 A kérdező kommentje:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:10

azt az első válaszolónak írta, félreértés ne essék

2010. máj. 12. 23:11
 13/22 anonim ***** válasza:
49%
Ez a demokrácia hátránya.Szellemileg halmozottan hátrányos helyzetűek is tehetnek fel kérdést.Nagy hiba..
2010. máj. 12. 23:13
 14/22 A kérdező kommentje:

A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:13

fejtsd ki kérlek. bírom amúgy h kaptam eddig vagy 3 jelzőt, de egy érvet indokot nem sikerült írnotok, ti akik engem ócsároltok

2010. máj. 12. 23:14
 15/22 anonim ***** válasza:
54%
Már megint lenáciztak egy Jobbikost. Ó jaj, mily szőrnyű tett! Minden napra jut 2 ilyen kérdés. Nem unjátok még, de most komolyan?
2010. máj. 13. 00:19
 16/22 A kérdező kommentje:

A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:19

ne offolj, a kérdésre válaszolj és megkérek mindenkit hogy a személyeskedést fejezzük be. honnan veszed hogy jobbikos vagyok? engem csak az igazság érdekel, ha az szdsz hozza el akkor az szdsz ha a jobbik akkor a jobbik.

2010. máj. 13. 01:06
 17/22 anonim ***** válasza:
36%

Te miről beszélsz? A Holokauszt bizonyított történelmi tény. Csak mostanában divat tagadni.

Ettől függetlenül szerintem a tagadást nem kellene büntetni, maximum iskolába küldeni őket.

2010. máj. 13. 04:31
 18/22 BlackSword ***** válasza:
46%

Mostanában tényleg divat tagadni a holokausztot... Meg régóta divat gyűlölni a zsidókat is... Noha én az arabokat jobban gyűlölöm... Gyűlölöm

-a csecseneket Beszlán miatt: 150 túsz halott, 704 sebesült,

-a palesztín öngyilkos merénylőket, mert Qrvára nem azokon állnak bosszút, akiken kellene, hanem ártatlan embereket gyilkolnak, akik csak élni szeretnének, mint bárki ezen a Földön

-az arab társaikról nem is beszélve

-Észak Koreát

2010. máj. 13. 07:43
 19/22 anonim ***** válasza:
37%
És mi az a kettős mérce, hogy az itthoni cigányság eredendően bűnöző, egész nap csak gyilkolásszák a magyart, meg "ircsukkiőket", ugyanakkor a szadista palesztin gyerekgyilkos terroristák azok elnyomás ellen harcoló szabadságharcosok? A magyarok csak a más országok kisebbségeivel ennyire toleránsak? Ja és nem kell belinkelni a Youtuberól az Economic Hitmen nevű baromságot, mert már kismilliószor láttuk.
2010. máj. 13. 09:26
 20/22 anonim ***** válasza:
26%

"Holokauszt™ "

Basszus ezen jót röhögtem:-)))

Hála égnek ezt még nem bünteti a törvény!

2010. máj. 13. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!