Orbán Viktor a nyugdíjasoknak írt levelében miért írja, hogy számára is elfogadhatatlan az a szemfényvesztés?
Mi van még a levélben? Engem érdekelne.
Főleg az, hogy fogja a nyugdíjasok felé kommunikálni, hogy 2012-től bevezetik a svéd nyugdíjmodellt, és százmilliárdokat fognak spórolni a nyugdíjkifizetéseken.
:S
Egyébként természetesen a Fidesz az elmúlt években tehetetlen volt, gúzsba kötötték, nem léphettek semmit, csak leszavaztattak minden intézkedést.
Esetleg még hangoztatták, hogy csökkentsék a benzin jövedéki adóját, de hát kormányon ezt is másképp látják.
12 éve is mindent megcsináltak, amit a kampány alatt letagadtak. Nem tudom, ki az, aki valami mást vár tőlük.
Mert OV szenilis hülyéknek tartja a nyugdíjasokat! Valóban ő is ott volt,amikor bevezették a magánnyugdíjakat,sőt még a választások előtt is jónak tartotta őket. Most viszont kell neki az emberek pénze,és köpönyeget fordított
Az egész levél hemzseg a hazugságoktól! A nyugdíjam nem lesz biztosítva ebből a pénzből,mert elkölti. Különben sem volt soha a nyugdíjasok jótevője! Az előző kormányzása alatt elvette a nyugdíjemelést, 18 %-ról,évi 4-5-re! Ha maradt volna a Horn-kormány által törvénybe iktatott összeg,akkor ma a nyugdíjam duplája lenne a 98 évinek,és nem kellene nyomorognom a többi nyugdíjassal együtt.
Csak felhúztam magam a levélben levő hazugságokon. Pedig nem vagyok és nem is voltam soha MSZP-s,de még szerencsére szenilis sem vagyok,és a memóriám is jó.
20.35. vagyok újra!
Mivel a levelet eldobtam már régen,csak nagyjából emlékszem rá.
Hízeleg a nyugdíjasoknak,hogy mennyire becsüli stb őket.
A szokásos,unalomig hallott szöveg a magánpénztárakról.
Nincs elég pénz a nyugdíjak fedezetére,ezért kell államosítani a pénztárakat. stb.
A levelek postaköltsége 140.000 millió Ft. Ki viseli ezt a költséget vajon?
A Miniszterelöki Hivatal a reprezentációs keretből,a Fidesz a megemelt pártpénzből! Nem. A levelet a Nyugdíjfolyósító Igazgatóságon keresztül küldte. Vagyis a hiányos nyugdíjkassza terhére írta az irományát. Ez már a pofátlanság teteje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!