Én annyira bírom amikor a drogosok megpróbálják bebizonyítani, hogy a fű/drog végül is gyógyszer, mert mennyi mindenre jó, és egy sör sokkal ártalmasabb. Vélemények?
rendkívül elvakultnak tartom őket, objektív vitát ezzel kapcsolatban nem lehet velük folytatni, hisz első az anyag, azt minden körülmények között meg kell szerezni/védeni.
deviáns viselkedésük mely szerint legalizálni kéne, csak bomlasztaná a már így is szétzilált társadalmat.azért érdekelne, hogy drogozás előtt is ez volt-e a véleményük ezeknek a függőknek...
Én mindenféle szenvedélybetegséget elítélek, legyen az alkohol, cigi, szerencsejáték vagy akár fű. Persze szivesen segitek azoknak, akik esetleg nem tudnak leszokni, mert gyenge az akaratuk. Én azt mondom, mindent lehet, csak mértékkel... Nem szabad semmire rászokni és függni tőle.
Ja és ez a szám jutott most eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=hza5WcP_DxI
Nem teszem Istentől függővé a boldogságom, a katolikus vallást, mint értékrendet tartom helyesnek, iránymutatónak, e szerint is vagyok "vallásos".
A boldogságomért megkűzdök minden nap, szerek nélkül. Mi a boldogság? Nem az én tisztem eldönteni. De válaszolok: nem hiányzik semmi az életemből, kereknek érzem magam, derűvel szemlélem a világot, tele vagyok energiával, versenyszellemmel. És nem szedek be semmit, és nemis szívok. Ti is így éreztek?
Kérdésre kérdéssel: én már válaszoltam, ti jöttök.
"Alkohol rulez, mi?
vakszeg drogozott elsősorban, a piát otthon nyelte be plusszba, hogy elterelje a figyelmet, de persze nem 100%, de valszeg.
"...ez egy keresztény ország..."
ezen behaltam! és a drogosok nem látják a világ értékeit és torzítják el a valóságot? LoL :-DDD
Hogy a fű gyógyszer lenne, és mennyi mindenre jó, nem mondanám, de tény, hogy az orvostudomány bizonyos területeken használja. Az meg, hogy a sör ártalmasabb, az hülyeség. A sörben is rengeteg hasznos anyagot találhatunk. Azonban az tény, hogy fizikai függőséget nem okoz, csak pszichést.
Szóval, ha a sör nem is, de pl a magyar hungarikumnak számító pálinka jóval ártalmasabb a kendernél. És szerintem jóval több családot tett/tesz is tönkre...
takarodjanak hollandiába az ien emberek!
rühellem öket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!