Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Én annyira bírom amikor a...

Én annyira bírom amikor a drogosok megpróbálják bebizonyítani, hogy a fű/drog végül is gyógyszer, mert mennyi mindenre jó, és egy sör sokkal ártalmasabb. Vélemények?

Figyelt kérdés

rendkívül elvakultnak tartom őket, objektív vitát ezzel kapcsolatban nem lehet velük folytatni, hisz első az anyag, azt minden körülmények között meg kell szerezni/védeni.

deviáns viselkedésük mely szerint legalizálni kéne, csak bomlasztaná a már így is szétzilált társadalmat.azért érdekelne, hogy drogozás előtt is ez volt-e a véleményük ezeknek a függőknek...

2010. máj. 10. 17:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
84%
48% :D:D:D Akkor ne tiltsunk be semmit... legyen legális a közterületen a szexelés, lehessen heroinozni és fegyvert mindenkinek :D:D Mert végül is szabad világban élünk... nyilván ha legális lenne a drog, akkor senki nem vinné túlzásba (na persze) akkor legyen legális mindenkinek a fegyverviselés... ha ennyire bízunk az emberekben. Ha legalizálnák, szerintem még az is kipróbálná aki amúgy nem. Annyi drogos köcsög lenne hogy nem igaz. Jöhetsz a Holland példával, hogy ott sincs ez, de ők hollandok, mi pedig magyarok vagyunk. Nem tudnánk kulturáltan csinálni. És hál' Istennek esély nincs rá hogy legalizálják.
2010. máj. 10. 18:11
 12/81 anonim ***** válasza:
0%
A multikulti csak most kezd felvirágozni, hiába próbál lázadni ellene Európa. Ha így folytatja, legfeljebb politikai szerepe háttérbe szorul és az USA, Izrael és Japán fogja uralni a Földet, európai interferencia nélkül. Aminek és végülis örülnék, mert Európa túl lázadozó, régimódi és széthúzó ahhoz, hogy a modernség következő fázisába lépjen.
2010. máj. 10. 18:12
 13/81 anonim ***** válasza:
68%

Annyit még megkérdeznék, hogy nincs-e még elég bajunk a legálisan beszerezhető kábítószerekkel (Tehnokol, higító, öngújtógáz, satöbbi-satöbbi)?

Arról lehet vitázni, hogy mennyivel egészségesebb mint ez, meg az a drog, de ettől még ugyanúgy káros az embernek! Nekem ne magyarázza be senki, hogy egy tudatmódosító szer igenis jót tesz az embernek!

2010. máj. 10. 18:12
 14/81 anonim ***** válasza:
94%
Engem nem érdekel ki szív és ki nem,de ezzel ne vagánykodjon senki,meg ne úton-útfélen ezt hangoztassa,mert hogy ez milyen menő...Majd mikor ferdül egy kicsit a személyisége az ilyeneknek,majd elgondolkoznak.
2010. máj. 10. 18:13
 15/81 anonim ***** válasza:
100%
Én már nem vagyok fiatal.Az én tinikoromban a füvet,kokaint,hasist,heroint csak a gazdagok tudták megvenni(azt se tudom,hogy akkor voltak-e ilyenek Magyarországon)Mivel az átlagos fiatalok a drogokhoz nem nagyon tudtak hozzáférni így nekik a technokol ragasztó szípuzása volt a kábítószer.Sohasem próbáltam ki,és már akkor elítéltem az egészet még úgyis,hogy fogalmam sem volt arról,hogy mire képes,vagy miért jó/nem jó dolog..De volt egy barátunk aki rendszeresen szipuzott,mert menőnek gondolta magát..Sokszor bűzlött a ragasztó miatt,és néha fogalma se volt arról mit csinál..Annyira szánalmas volt,hogy lassan mindenki lekoptatta,nem foglalkoztak vele.(még 16 éves sem volt amikor a ragasztó hatása miatt a busz elé ugrott.nem élte túl).Nemrég néztem egy filmet( Trainspottitng) Ahogy néztem rájöttem ,hogy a kemény drogok sem különbek a ragasztótól,és továbbra is szánalmasnak tartom azokat akik drogoznak..Bár továbbra sem foglalkozom velük,de abban biztos vagyok,hogy tőlem segítséget véletlenül sem kapnak..Nem fogom támogatni semmiféle ötletüket (a drog legalizálása)vagy nem fogok pénzt adni,hogy hülyét csináljanak magukból..Az aki meg drog túladagolásban meghal...Így járt!!!Aki elpocsékolja az életét az mindent megérdemel...
 16/81 anonim ***** válasza:
96%

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:10

Beszélj erről a haverommal aki 4-5 éve füvezik, minden nap 2-3 spanglit eltol, és olyan mint egy zombi. Figyelemzavaros, szétszórt, lelassult, elhízott ember lett belőle, holott évekkel ezelőtt sportember volt, nem ivott nem dohányzott, most se csinálja, csak füvezik. Védjed csak a füvedet, egészséges, Isten ajándéka.

17/81 anonim ***** válasza:
0%
18:12 ezt a sok marhaságot válaszra sem méltatom:DDD
 18/81 A kérdező kommentje:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:10

:)))) erre ennyit tudok reagálni, te is tudod, hogx az érvelésed helytelen.arányokat nézzél barátom, utána mond meg a frankót ;) ha 1 millió iszik és abból 100000 nek gondja is van ezzel vagy ha ha 100000 füvezik és 95000nek gondja van emiatt akkor végülis az alkohol a rossz nem?:D

2010. máj. 10. 18:14
 19/81 A kérdező kommentje:

A válasz írója 48%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:12

a modernség nem mindenkinél egyenlő a cionizmussal és a globalizmussal. the new world order will fall!

2010. máj. 10. 18:15
 20/81 anonim ***** válasza:
0%

"legyen legális a közterületen a szexelés, lehessen heroinozni és fegyvert mindenkinek"

Ezzel egyet értek. A szex egy olyan dolog, ami örömöt szerez az embernek. Miért ne lehetne bárhol csinálni? Mindenki csinálja, mindenki szereti, nincs benne semmi kivetnivaló. Elmúlt már a középkor.

Heroint is simán lehetne legalizálni, aki túladagolta, megmurdelt, így járt, szarul csinálta.

A fegyvert mindenkinekkel is egyet értek. Ha valaki támadni akar, megvéded magad, ha neki is fegyvere van, attól függ a túlélés, ki a gyorsabb. Az állatvilágban is így működik, mégsem haltak ki az állatok.

2010. máj. 10. 18:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!