Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Én annyira bírom amikor a...

Én annyira bírom amikor a drogosok megpróbálják bebizonyítani, hogy a fű/drog végül is gyógyszer, mert mennyi mindenre jó, és egy sör sokkal ártalmasabb. Vélemények?

Figyelt kérdés

rendkívül elvakultnak tartom őket, objektív vitát ezzel kapcsolatban nem lehet velük folytatni, hisz első az anyag, azt minden körülmények között meg kell szerezni/védeni.

deviáns viselkedésük mely szerint legalizálni kéne, csak bomlasztaná a már így is szétzilált társadalmat.azért érdekelne, hogy drogozás előtt is ez volt-e a véleményük ezeknek a függőknek...

2010. máj. 10. 17:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:
71%

Én is imádom :D:D hogy én mennyit szoktam röhögni itt :D:D

Főleg az ilyen nagy igazságokon... "ne ítélkezz, mert rabszolga maradsz" :D:D:D

2010. máj. 10. 18:51
 62/81 anonim ***** válasza:
12%
Szóval félsz a drogtol, ez arra vall, hogy akarat-gyenge ember vagy, akkor nem tudom minek pampogsz itt mert akik szervezett vitákat képesek tartani a drog legalizációjáért azoknak képzeld, nincs szükségük napi adagot védő, általad valósnak vélt zendülésekre. Az akiket a TV-ben bemutatnak, pont erről az elrettentésről szól. Azok megvetendő és röhejes, embernek már alig nevezhető, vegetáló szarzsákok, de egy értelmes társadalomban ésszel élne az ember. Nézd meg Hollandiát, baromi jól elvannak a szépen beszabályozott, ÉSSZEL tervezett törvényeiken és az állam is profitál a fűből, ezenfelül a munkaerő (aki amúgy is hozzá jut ha akar) legalább nem szar minőségű káros cuccot nyom a szervezetébe hanem minőségit, ezzel is kevésbé pusztítva önmagát (kevésbé jah , mert aki akar annak mindegy, hogy honnan van). Jah és a dealerek is nem-picit vannak hátra szorulva ami csökkenti az ilyesfajta bűnözést. Kérlek az elvakultságban figyelmen kívül hagyod a gazdasági okokat is amelyeknek evidensnek kellene lenniük egy objektív szemléletben, nemdebár?: ) Na a francba, ki is az elvakult?
2010. máj. 10. 18:58
 63/81 anonim ***** válasza:
4%

nem olvastam végig a kommenteket, de nem értem a kérdezőnek mi baja van...TÉNY hogy az alkohol sokkalta károsabb mint a fű.

arról nem is beszélve hogy az alkohol fizikai és lelki függőséget is okoz, míg a fű csak lelkit.

ezért fordulhat elő az hogy az alkoholisták egész életükben függők maradnak, és hiába nem ittak 20 éve, a státuszuk akkor is "átmenetileg tünetmentes" marad. mig egy cannabis függő különösebb gondok nélkül legyőzi a függőségét.

sztem nézegessél statisztikákat és hegyezd ki magad a kemény drogokra ne itt égesd magad a beszűkült látókörű demagóg hülyeségeiddel.

(egy nem függő)

2010. máj. 10. 19:02
 64/81 anonim ***** válasza:
83%

"Szóval félsz a drogtol, ez arra vall, hogy akarat-gyenge ember vagy"

:D:D:D:D:D Anyám borogass... már ezt is tudjuk :D:D

2010. máj. 10. 19:02
 65/81 anonim ***** válasza:
18%

"én külső szemmel csak azt látom, hogy tönkreteszik magukat és leépülnek. mivel ezt látom majd hülye leszek kipróbálni..."

Csak az akaratgyenge emberek süllyednek le olyan szintre, ha ő csak ezt nézi ki magából és előre tudja, hogy nem tudná megállni, akkor valóban akarat gyenge...

Anyád meg borogassa rád a házfalat ;)

2010. máj. 10. 19:04
 66/81 anonim ***** válasza:
57%

"Boldog vagyok!! Pedig sem gazdag, sem befolyásos nem vagyok! AZ ÉLET CSAK ANNAK SIVÁR, AKI HAGYJA, HOGY AZ LEGYEN!!! NEKEM NEM KELLENEK SZEREK, FŰ A BOLDOGSÁGHOZ!!!"

Még mindig nem válaszoltatok, miért kellenek szerek nektek a boldogsághoz???

A katolikus.

Jah, és reagáljatok már az előző/idézett hozzászólásomra. Ne csak azt, hogy "imádtok minket idiótákat"!

Köszi!

2010. máj. 10. 19:07
 67/81 anonim ***** válasza:
71%

"Anyád meg borogassa rád a házfalat ;)"

Te is kirekesztő vagy... :D nézze meg az ember :D

2010. máj. 10. 19:07
 68/81 anonim ***** válasza:
52%

Alkohol rulez, mi?

[link]

2010. máj. 10. 19:11
 69/81 anonim ***** válasza:
6%

"Még mindig nem válaszoltatok, miért kellenek szerek nektek a boldogsághoz???

A katolikus."

minek kell neked isten a boldogságodhoz? és egyáltalán tudod definiálni mi az a boldogság? igencsak kétlem.

2010. máj. 10. 19:11
 70/81 anonim ***** válasza:
Kérdésre, kérdéssel válaszol :D:D Óh jee
2010. máj. 10. 19:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!