Én annyira bírom amikor a drogosok megpróbálják bebizonyítani, hogy a fű/drog végül is gyógyszer, mert mennyi mindenre jó, és egy sör sokkal ártalmasabb. Vélemények?
rendkívül elvakultnak tartom őket, objektív vitát ezzel kapcsolatban nem lehet velük folytatni, hisz első az anyag, azt minden körülmények között meg kell szerezni/védeni.
deviáns viselkedésük mely szerint legalizálni kéne, csak bomlasztaná a már így is szétzilált társadalmat.azért érdekelne, hogy drogozás előtt is ez volt-e a véleményük ezeknek a függőknek...
"Épp azon flesselek, hogy de elszívatnék veled egy spanglit, összesz@rnád magad, beparáznál, félnél, még lehet nyüszítenél is, jönnél oda hozzám hogy segítsek, én meg csak nézném a kis pitiáner rabszolga fejedet. Volt már pár ilyen kis kiskakashoz szerencsém, azóta behúzták a farkukat."
Kipróbáltam már az istenített füvedet mikor még én is ilyen menősködő baromnak hittem magam mint most te :D Nem tetszett. Flesselj csak, legalább ha bekrepálsz eggyel kevesebb embert kell eltartani. Persze most mindjárt jössz hogy neked munkád van stb. :D:D:D
Szóval voltál már kiskakas...
Mindegy nem akartalak megbántani, csak kíváncsi voltam milyen egy fűellenző.
Ne ítélj, maradjunk annyiba.
"igy is sivár az élet"
Ezt az érvet kaptam itt egy füvestől nem is régen. Az én véleményem ez, kimásolom az előző vitámból:
Hát figyelj. Egyetemre járok, ahol végzős vagyok, jól tanulok. Haza járok a családomhoz (jó nagy :D), akiket nagyon szeretek. Legalább 15-20 ebert sorolok fel kapásból, akik igaz barátok, bármikor számíthatok rájuk, hetente járunk bulizni, reggelig táncolunk szinte mindig, és most megyek FÉRJHEZ!!
Boldog vagyok!! Pedig sem gazdag, sem befolyásos nem vagyok! AZ ÉLET CSAK ANNAK SIVÁR, AKI HAGYJA, HOGY AZ LEGYEN!!! NEKEM NEM KELLENEK SZEREK, FŰ A BOLDOGSÁGHOZ!!!
És még mindig pontozz le, mert még mindig az a fétisem!!
Lehet irigykedni! :)
Elítélem a fűfogyasztást maradi, katolikus módon!!
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:46
Fúj hogy lehetsz ilyen!! :D:D Ha ítélkezel rabszolga maradsz! (by: 44%) :D
"Elítélem a fűfogyasztást maradi, katolikus módon!!"
Én mint haladó szellemű, liberálisabb értékrendű ítélem el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!