Én annyira bírom amikor a drogosok megpróbálják bebizonyítani, hogy a fű/drog végül is gyógyszer, mert mennyi mindenre jó, és egy sör sokkal ártalmasabb. Vélemények?
rendkívül elvakultnak tartom őket, objektív vitát ezzel kapcsolatban nem lehet velük folytatni, hisz első az anyag, azt minden körülmények között meg kell szerezni/védeni.
deviáns viselkedésük mely szerint legalizálni kéne, csak bomlasztaná a már így is szétzilált társadalmat.azért érdekelne, hogy drogozás előtt is ez volt-e a véleményük ezeknek a függőknek...
"Indiában mindig is normális, elfogadott dolog volt. "
Akkor irány India! :) Vihetnének a füvesek magukkal párszázezer "magyart", kísérőnek :D
"A fegyvert mindenkinekkel is egyet értek. Ha valaki támadni akar, megvéded magad, ha neki is fegyvere van, attól függ a túlélés, ki a gyorsabb"
Nem hittem, hogy valaha találkozom GyK.-n ilyen emberrel! Maximálisan ugyanazon a véleményen vagyunk! Én is támogatom az állampolgárok önvédelmi lehetőségeinek kiszélesítését!
Persze a kábítószereket a továbbiakban is elutasítom.
"48% elárulom neked, hogy ha mindez legális lenne, az utcákon egyfolytában szexelő embereket látnál, recskázó vén f@szokat, és kb 5 millióan maradnánk, mert kinyírnánk egymást, meg a drogosok túladagolásban megpurcannának. Szuper lenne tényleg:D:D"
Ha kevesebb ember élne a Földön, több jutna a készletekből egy embernek, szóval ez egy jó, önmegoldó módszer lenne a népesség csökkentésére.
A válasz írója 48%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:15
ezt kikéne rakni az őserdőbe túlélni :DDD vagy inkább dél-broxba fehérként... utána aztán meglenne a véleménye a multikultiról
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:16
valóban, hisz én csak objektívan látom kívülről a drogosokat. tehát akinek nem tetszik ez, az inkább ne is foglalkozzon a témával, mert beszűkült látókörű. hm egyre jobban tetszik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!