Kíváncsi lennék arra, hogy aki a zsidókat utálja annak milyen személyes tapasztalataik vannak velük?
Köszi a válaszokat.
Úgy látom a nagy zsidózó jobbik-osok többsége erre a kérdésemre nem tud választ adni.
Persze, hogy nem tud. Ez náluk egyszerűen divat, azt hiszik, attól lesznek radikális jobboldaliak, hogy zsidóznak. Ami marhaság, a mai radikális jobboldali pártok éppenhogy a nyugati civilizációra fenyegetést jelentő iszlámot tekintik fő ellenségüknek, Izraelt pedig szövetségesüknek. Ebből is látszik, hogy a Jobbik nem jobboldali, hanem egyszerűen egy bohócpárt, amelyik leragadt az 1930-as évek antiszemitizmusánál. Amire már senki sem vevő Európában.
A Jobbikosok egyszerűen az iszlamisták és a palsztinok hasznos idiótái, semmi mások.
Tényleg vicces, hogy az úgymond tőzsgyökeres keresztények mennyire szimpatizálnak a muszlimokkal amikor zsidózni kell.
Alapvetően vallási eredetű az antiszemitizmus. A Koránban úgy tudom azt írják, hogy a zsidók disznók, a keresztények majmok. Illetve, hogy ne fordíts hátat nekik mert hátba szúrnak stb...
A keresztények meg Krisztus megölése miatt elvileg. Nem véletlen volt ráírva a náci katonák övcsatjára, hogy "Got mit uns"
Az is fokozza ezt, hogy nagyon komoly befolyással bírnak gazdaságra, politikára. Ennek szerintem az a fő oka, hogy régen nem birtokolhattak földet, ezért kénytelenek voltak kereskedni, ami mint kiderült sokkal jövedelmezőbb mint a földművelés.
Szerintem az tény, hogy komoly a befolyásuk pl Amerika külpolitikájára, illetve, hogy van egy erős identitástudatuk és igencsak összetartanak. Ezt kb csak fokozza az antiszemitizmus.
Szal szerintem az antiszemitizmus nem személyes tapasztalaton, hanem alapvetően vallási meggyőződésen alapul.
Az emberi elme hajlamos gyoportokba sorolni magát, a másik csoport tagjait "rossznak" látni a sajátjában lévőket "jónak". Ezért utálják egymást a Fradi UTE szurkolók is pl.
izé... csoportokra, nem gyoportokra :)
Még nem ébredtem fel teljesen.
Nekem nincs személyes tapasztalatom, de nem vagyok hülye. Most a parlament alakuló ülésén pár mszp-sen volt izraeli zászló a zakóján, összefonva a magyar zászlóval. Ergo nekik valami közük van a zsidókhoz, úgyhogy nem nehéz összerakni, és még csak nem is tagadják.
Az mszp-s majálisról ne is beszéljünk, mit láttam a tv-ben... Úgy hiszem egy 2/3-os győzelem után, nincs is miről beszélni:D Mindenkinek van személyes tapasztalata,a zsidókkal max nem közvetlenül, hanem közvetetten.
Én ismerek egy zsidó családot, szinte az egyik legjobb barátaim, bátran rájuk merném bízni az életemet, nagyon rendesek.
Eléggé gazdagok, de nem vágnak fel vele, és átlag házban élnek, nem járnak nagy autóval, csak egy Citroen.
teljesen becsületesek...
De irta valaki hogy nem lehet általánosítani, ez teljesen igaz, a zsidók többsége valószínűleg valóban nem érdmel többet a gázkamránál, de akad kivátel.
mint ahogy a cigányok között is.
KnoCk
A személyes tapasztalataim a zsidókkal:
Rosszabb mint a cigány, sokkal okosabbak és azon vannak hogy hogy nyerészkedjenek rajtad. Okosan játszanak minden területen, minket magyarokat ők nem vesznek emberszámba, számtalanszor fordult elő velem, hogy a zsidó főnököm nem akart kifizetni annyi pénzt amit megígért, vagy kifizette, csak akkor kétszer annyit dolgoztatott..
Amikor ennek hangot adtam, akkor rezzenéstelen arccal közölték, hogy ha sokat ugrálok, 1 perc alatt találnak a helyemre embert, és egyáltalán nem fizetnek ki. Kivétel nélkül mindig ez volt minden egyes főnökömmel (mind zsidó volt) halálra dolgoztattak és amikor fizetni kellett mintha a fogukat húzták volna, és persze mindig késve. A költségek csökkentését mindig úgy oldották meg, hogy hogy lehet MÉG több bőrt lehúzni az alkalmazottról, mindig kitaláltak valamit, rajtunk spóroltak.
Nekem volt olyan főnököm, (vendéglátásban dolgozom)hogy a vendég által visszaküldött romlott gyümölcslevet inkább megitta mint hogy kiöntsük és kárba menjen. Vendégként
kimondottan problémásak, ugráltatnak, nem segítőkészek, (ugyanúgy nem vesznek emberszámba...) aztán fillére pontosan kiszámolják az összeget.
Okosak.
Csúnyák.
valami hiányzik belőlük, amitől az ember ember
én személy szerint undorodom tőlük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!